Η Καβάλα αποχαιρέτησε τον “γιατρό της καρδιάς της”

0

Πλήθος κόσμου, συγγενών, φίλων, συναδέλφων του, και θεραπευμένων από τον καρδιολόγο Δαβίδ Συμεωνίδη, σε όλα τα χρόνια της προσφοράς του στην κοινωνία της Καβάλας, παραβρέθηκε στην εξόδιο ακολουθία, προκειμένου να τον αποχαιρετίσει, στο τελευταίο του ταξίδι.

Παρά το γεγονός ότι όλοι τήρησαν τα προστατευτικά μέτρα, ο ναός του Αποστόλου Παύλου της Καβάλας και ο περιβάλλον χώρος, όλα τα γύρω πεζοδρόμια, ήταν γεμάτα από συμπολίτες μας, που θεώρησαν χρέος και ανάγκη τους, να παραβρεθούν και να του απευθύνουν το τελευταίο αντίο. Η παρουσία τους, απέδειξε πόσο πολύ αγαπητός ήταν ο αποδημών, σε όλους τους καβαλιώτες και όχι μόνο, πόσο πολλούς θεράπευσε, και βοήθησε ως αφοσιωμένος στην επιστήμη του, προσφορά για την οποία τιμήθηκε πολλαπλά, όπως του άξιζε, ακόμη και όταν ήταν κοντά μας.

Σε ηλικία μόλις 65 ετών, τον πρόδωσε η καρδιά του, σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, όπου είχε μεταφερθεί, μετά από καρδιακό επεισόδιο από το Νοσοκομείο της Καβάλας, όπου αρχικά είχε μεταφερθεί για νοσηλεία. Ήταν ένας γλυκύτατος άνθρωπος, αφοσιωμένος στην ιατρική επιστήμη και στην θεραπεία των ανθρώπων, που έβλεπες στα μάτια του να συμπάσχει και να προσπαθεί μέχρις εσχάτων να σώσει ζωές, πράγμα που έκανε μέχρι το τέλος της δικής του ζωής!

Ας είναι ελαφρύ το καβαλιώτικο χώμα που τον σκεπάζει!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.