Ο Δήμος Καβάλας, ως επικεφαλής εταίρος της κοινωνικής σύμπραξης «ΣΥΝ-ΠΡΑΤΤΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ» στην Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας/Θάσου, στο πλαίσιο δράσεων του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής» για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD), θα πραγματοποιήσει διανομή τροφίμων (είδη παντοπωλείου, ελαιόλαδο, κρέας) στους δικαιούχους του προγράμματος.

Όσοι πολίτες έχουν δηλώσει σημείο παραλαβής τις κεντρικές αποθήκες του Δήμου στο παλιό στρατόπεδο «Κωτσάλου», θα παραλάβουν τα είδη από Δευτέρα 13 έως και Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2021. Όσοι πολίτες δήλωσαν σημείο παραλαβής τις Κρηνίδες, θα παραλάβουν τα είδη από το πρώην Δημαρχείο Φιλίππων, κατόπιν ενημέρωσης από την υπεύθυνη του συγκεκριμένου σημείου διανομής.

Προκειμένου να τηρηθούν τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας και προς αποφυγή του συνωστισμού, οι δικαιούχοι θα ενημερωθούν με προσωπικό μήνυμα (sms) για την ημέρα και ώρα που θα προσέλθουν για να παραλάβουν τα είδη που τους αναλογούν. Επίσης, πρέπει να έχουν έγγραφο που να προκύπτει ο Αριθμός Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης (Α.Μ.Κ.Α.) του αιτούντα και των προστατευόμενων μελών της οικογένειάς του. Σε περίπτωση που, ο δικαιούχος δεν δύναται να προσέλθει αυτοπροσώπως στο σημείο διανομής, τα είδη θα παραλαμβάνονται από τρίτο πρόσωπο που φέρει εξουσιοδότηση με βεβαίωση γνησίου της υπογραφής, ή απλή εξουσιοδότηση, με την επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας του εξουσιοδοτούμενου, ή συμβολαιογραφικό πληρεξούσιο. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2513500456, 2513500457 (08:00-14:00).

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ