Ο Ιωνικός Ιωνίας ήταν δυνατός στην έδρα του και επικράτησε της Αγίας Βαρβάρας, με σκορ 63-52, στο πρώτο παιχνίδι της ημιτελικής σειράς των πλέι οφ στον 5ο όμιλο του πρωταθλήματος της National League 2. Η Αγία Βαρβάρα έπαιξε με τους: Βασιλόπουλο 8 πόντοι (1 τρίποντο), Μαρκόπουλο 2, Αθανασιάδης 13(2 τρ.), Στεφανίδη 9(1 τρ.), Πρασίνη 4, Αναγνώστου, Γεωργιάδη, Πρεμέτη 6, Λαζαρίδη, Ποντικάκη 3, Π. Μπαλαμπουγιούκη 7.

Η Αγία Βαρβάρα θα προσπαθήσει να ισοφαρίσει την σειρά στο δεύτερο παιχνίδι, που θα διεξαχθεί την Μεγάλη Τετάρτη 1 Μαΐου 2024, στο κλειστό γυμναστήριο των Ποταμουδίων. Το άλλο «ζευγάρι» των ημιτελικών είναι: Πευκοχώρι-Ασπίς Ξάνθης. Οι ομάδες που θα προκριθούν από τα δύο αυτά «ζευγάρια», θα διεκδικήσουν την άνοδο στην National League 1. Το πλεονέκτημα έδρας έχουν οι ομάδες του Πευκοχωρίου και του Ιωνικού.

Στο final four του πρωταθλήματος της Ένωσης Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης (Ε.ΚΑ.Σ.Α.ΜΑ.Θ.), ο «Αστέρας» Καβάλας νίκησε εκτός έδρας την Ηράκλεια και έκανε τρεις τις νίκες του. Οι Ίκαροι Σερρών νίκησαν, επίσης εκτός έδρας, τον Άτλαντα Κομοτηνής και φαίνεται πως μαζί με τον «Αστέρα», θα είναι οι διεκδικήτριες ομάδες του τίτλου της πρωταθλήτριας και της ανόδου στην National League 2. Τα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής ημέρας ήταν: Ηράκλεια-Αστέρας Καβάλας 43-66, Άτλας Κομοτηνής-Ίκαροι Σερρών 44-60. Η βαθμολογία είναι η εξής: Αστέρας Καβάλας 6 βαθμοί, Ίκαροι Σερρών 5, Άτλας Κομοτηνής 4, Ηράκλεια 3. Την 4η αγωνιστική ημέρα θα παίξουν: Άτλας Κομοτηνής-Αστέρας Καβάλας, Ίκαροι Σερρών-Ηράκλεια. Η φωτογραφία είναι από το παιχνίδι της Ηράκλειας με τον «Αστέρα» Καβάλας.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ