Ο Άρης Πηγών άρχισε την προσπάθεια για την άνοδο στην Γ΄ εθνική κατηγορία με ήττα από την Α.Ε. Ευόσμου (φωτογραφία) στο γήπεδο του. Η φιλοξενούμενη ομάδα ήταν καλύτερη στον αγωνιστικό χώρο και με δύο τέρματα, ένα σε κάθε ημίχρονου του παιχνιδιού, πήρε την νίκη με σκορ 2-0. Η ήττα στο πρώτο παιχνίδι των μπαράζ στεναχώρησε τους ποδοσφαιριστές, τον προπονητή, τους παράγοντες και τους φιλάθλους του Άρη Πηγών, αλλά δεν τους πτοεί. Η πρωταθλήτρια ομάδα της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων (Ε.Π.Σ.) Καβάλας, θα διεκδικήσει το ένα από τα τρία «εισιτήρια» που δίνουν την άνοδο στα επόμενα παιχνίδια. Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής ημέρας είναι τα εξής: Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου-Π.Α.Ο. Ποντίων Νέας Αμισού 1-1, Ηρακλής Αμμουδιάς-Παύλος Μελάς Κουτσού 6-0, Άρης Πηγών-Α.Ε. Ευόσμου 0-2. Δεν αγωνίστηκε η ομάδα της Αλεξανδρούπολης.

Την 2η αγωνιστική ημέρα (Τετάρτη 1 Μαΐου 2024) θα παίξουν: Παύλος Μελάς Κουτσού-Άρης Πηγών, Π.Α.Ο. Ποντίων Νέας Αμισού-Ηρακλής Αμμουδιάς, Αλεξανδρούπολη-Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου, ρεπό η Α.Ε. Ευόσμου.

Επίσης, σε αγώνα μπαράζ για την άνοδο στην Α΄ κατηγορία της Ε.Π.Σ. Καβάλας, που διεξήχθη την Κυριακή 28 Απριλίου 2024 στο γήπεδο του Χαλκερού, η ομάδα του Παγγαίου νίκησε με σκορ 2-1 τον Άρη Πρίνου. Η ομάδα του Παγγαίου προηγήθηκε 2-0 και ο Άρης Πρίνου μείωσε στο τελευταίο δεκάλεπτο του αγώνα 2-1. Έτσι, ολοκληρώθηκε η αγωνιστική περίοδος 2023-2024 στις διοργανώσεις της Ε.Π.Σ. Καβάλας.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ