Πετοσφαίριση γυναικών: Ο Α.Ο.Κ. ψάχνει μία νέα αγωνιστική ταυτότητα

2

Το Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2021, θα διεξαχθούν τα παιχνίδια της 8ης αγωνιστικής ημέρας, με την οποία θα αρχίσει ο β΄ γύρος του πρωταθλήματος Α2 εθνικής κατηγορίας πετοσφαίρισης γυναικών. Στον α΄ γύρο, η ομάδα του Αθλητικού Ομίλου «Καβάλα» συγκέντρωσε δέκα (10) βαθμούς με ρεκόρ τρεις νίκες και ισάριθμες ήττες. Με τους δέκα βαθμούς βρίσκεται στην 4η θέση της βαθμολογίας του 1ου ομίλου της Β΄ ζώνης του πρωταθλήματος.

Σχολιάζοντας την βαθμολογική συγκομιδή στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος, ο προπονητής του Α.Ο.Κ., Δημήτρης Μπαλασάς (φωτογραφία), είπε λακωνικά ότι: «Θα μπορούσε να είναι καλύτερη, αλλά θα μπορούσε να είναι και χειρότερη». Και εξήγησε πως, μετά το παιχνίδι με την «Ελπίδα» Αμπελοκήπων και τον τραυματισμό της Θεανώς Γκίκα, η οποία υπέστη ρήξη χιαστού και δεν θα αγωνιστεί στο υπόλοιπο πρωτάθλημα, η ομάδα προσπαθεί να βρει μία νέα αγωνιστική ταυτότητα. Αυτή η «αναστάτωση» επηρέασε την απόδοση της στα επόμενα παιχνίδια και κυρίως σ’ εκείνο εναντίον του «Φοίνικα» Αλεξανδρούπολης, στο οποίο πραγματοποίησε την χειρότερη εμφάνιση και ηττήθηκε με 3-2 σετ.

Αυτό που προέχει, τόνισε ο Δ. Μπαλασάς στον «Κ.Τ.», είναι η υγεία των παικτριών και η αγωνιστική χημεία θα αποκατασταθεί. Η βαθμολογία στον α΄ γύρο του πρωταθλήματος, πρόσθεσε, αποτυπώνει εν μέρει την πραγματικότητα. Η «Ελπίς» Αμπελοκήπων έχει ένα ελαφρύ προβάδισμα, ενώ οι ομάδες που ακολουθούν, η «Νίκη» Αλεξανδρούπολης, η Νέα Γενεά, ο Α.Ο.Κ. και ο «Φοίνικας» Αλεξανδρούπολης, είναι περίπου ισοδύναμες και η νικήτρια στα μεταξύ τους παιχνίδια θα κριθεί από την απόδοση που θα έχουν την ημέρα του αγώνα. Στην «τρίτη ταχύτητα» βρίσκονται οι ομάδες του «Ίκαρου» Έδεσσας και της «Γαίας» Δράμας. Για την ομάδα της Καβάλας, ανέφερε, η θέση στην τελική κατάταξη θα καθοριστεί από τα αποτελέσματα στα παιχνίδια με αντίπαλες τις ομάδες της «Νίκης» Αλεξανδρούπολης, του «Φοίνικα» Αλεξανδρούπολης (εντός έδρας) και της Νέας Γενεάς (εκτός έδρας). Το Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2021, μετά το παιχνίδι της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας, ο Α.Ο.Κ. θα υποδεχτεί στο δημοτικό αθλητικό κέντρο «Αλεξάνδρα Δήμογλου» την «Νίκη» Αλεξανδρούπολης.

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ο ΑΟΚ στο βόλεϋ ψάχνει μια νέα ταυτότητα, με τον ΑΟΚ στο ποδόσφαιρο όμως πότε θα βρει ταυτότητα; Οι μέρες περνούν, προπονητή δεν έχουμε, ο μόνος παίκτης που ήρθε είναι ένας άπειρος Καναδός. Μπορεί η ομάδα να τους ανακοινώσει όλους μαζί. Όμως το θέμα δεν είναι αυτό. Η ομάδα πρέπει με το που θα μπει το 2022 να αρχίσει να νικάει κ μάλιστα από τον πρώτο αγώνα με τα Τρίκαλα, τα οποία θα είναι μία από τους βασικούς μας ανταγωνιστές για τη σωτηρία. Πώς θα γίνει αυτό όμως; Οι παίκτες έπρεπε να είχαν ήδη έρθει κ να γίνονταν μια προετοιμασία μέσα στον Δεκέμβριο για να είναι έτοιμη η ομάδα τον Ιανουάριο. Αν οι παίχτες δεσμεύονται με συμβόλαιο μέχρι τέλους του χρόνου δεν κάνουμε τίποτα. Πότε θα έρθουν κ πότε θα είναι έτοιμοι να παίξουν; Πρέπει να φέρει σε πρώτη φάση παίκτες ελεύθερους ή από πρωταθλήματα που έχουν λήξει όπως αυτά της Ν. Αμερικής για να φτιάξει έναν βασικό κορμό κ να γίνει η μίνι προετοιμασία μέσα στον Δεκέμβριο κ μετά να ενσωματωθούν κ παίκτες με μεταγραφή τον Ιανουάριο, πιο καλοί κ πιο ποιοτική. Αυτό πρέπει να είναι το πλάνο. Άμα είναι όλα να γίνουν τον Ιανουάριο, λυπάμαι που το λέω αλλά θα πάμε ακλαφτοι. Το παιχνίδι με τα Τρίκαλα είναι must win. Ο μήνας έχει εφτά κ είμαστε μόνο με τον Καναδό κ χωρίς προπονητή. Πιστεύω ότι αυτές τις σκέψεις τις κάνουν κ στην διοίκηση κ όχι μόνο εγώ. Ειδομεν πριν είναι πολύ αργά. Είναι κρίμα μετά από τόσο μεγάλο δικαστικό αγώνα να επιβεβαιωσουμε όλους εκείνους τους κακεντρεχείς που μιλούσαν για Γ Εθνική κ διάλυση.

  2. Ντροπή κ μόνο ντροπη. Όρισαν τον αγώνα με την Καλαμαριά στις 22/12. Δεν νοιάζονται για τίποτα. Το θέμα είναι πως θα μας ρίξουν. Δεν έχει ξαναγίνει αυτό 4 αγώνες σε 10 μέρες, αυτό ούτε σε ομάδες που παίζουν Ευρώπη γίνεται. Που ακούστηκε αυτό; Κ-Τ-Κ-Τ. Την σωματική υγεία των ποδοσφαιριστων δεν την σκέφτονται; Αυτό είναι εξόντωση κ των ποδοσφαιριστων κ της ομάδας. Η ομάδα πρέπει να αντιδράσει άμεσα κ με σκληρή ανακοίνωση κατά της διοργανωτριας αρχής κ όχι μόνο. Με αυτές τις αποφάσεις καταλαβαίνει ο καθένας τι κυνηγητό έχει να φάει η ομάδα κ το νέο έτος όταν θα είμαστε έτοιμοι. Θέλουν να μας ρίξουν κ θα κάνουν τα πάντα!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.