Απίστευτος είναι ο Μάκης Παπαδόπουλος, της παράταξης «Ο Τόπος της Ζωής μας», του Δήμου Καβάλας, αφού για μια ακόμη φορά στα δύσκολα θέματα κράτησε ίσες αποστάσεις, μη έχοντας, όπως αποδεικνύεται, τα «κότσια» να ψηφίσει υπέρ ή κατά, για να τα έχει με όλους καλά. Φιλοδοξεί, ωστόσο, να γίνει Δήμαρχος, και όταν κάποιος έχει μια τέτοια εξουσία, δεν μπορεί να ισορροπεί ανάμεσα στο ΝΑΙ και στο ΌΧΙ, λέγοντας «ΠΑΡΩΝ», ή να έχει φύγει πριν από την ψηφοφορία για να μην ψηφίσει. Θα πρέπει ο Δήμαρχος, ο κάθε Δήμαρχος να παίρνει αποφάσεις, ή τουλάχιστον να έχει ξεκάθαρη θέση στα σοβαρά, τουλάχιστον ζητήματα.

Στην έκτακτη  συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας, το μεσημέρι της Παρασκευής, για το ζήτημα του «Κλεισθένη», το νομοσχέδιο που αφορά τις  αλλαγές στην τοπική αυτοδιοίκηση και την εφαρμογή της απλής αναλογικής στις επόμενες αντίστοιχες εκλογές, τα είπε, …έτσι, τα είπε κι ….αλλιώς και στο τέλος αποχώρησε με την ομάδα του, για να μην πάρει θέση. Και δεν είναι η πρώτη φορά που ενεργεί με τον τρόπο αυτόν. Δεκάδες είναι οι περιπτώσεις που ο Μάκης κρύφτηκε πίσω από ένα ΠΑΡΩΝ, για να μην πάρει θέση. Και το κάνει αυτό, την ώρα που κατηγορεί τη Δήμαρχο, ότι εκείνη αδρανεί και δεν παίρνει θέση για τα ζητήματα του Δήμου.

Πρέπει όλοι, όσοι έχουν σταλεί σε κείνη την αίθουσα, να ξέρουν πως ο λαός της Καβάλας, τους έστειλε εκεί, είτε στη συμπολίτευση, είτε στην αντιπολίτευση, για να διαβουλεύονται, να εκφράζουν τις θέσεις τους, και στο τέλος να παίρνουν τις καλύτερες αποφάσεις για τον τόπο. Η συμπεριφορά του Μάκη Παπαδόπουλου, δείχνει ότι από το συμφέρον του τόπου, προτιμάει τους ψηφοθηρικούς ελιγμούς, για να οδηγηθεί, όπως νομίζει, στο να γίνει συμπαθής απ’ όλους και να κερδίσει τις εκλογές, αποσκοπώντας στο προσωπικό πολιτικό του συμφέρον.

Με τον δικό του τρόπο ο Βαγγέλης Παππάς τα «έριξε» για το θέμα αυτό στον Μάκη Παπαδόπουλο, λέγοντας: «Εκεί που ακούγοντας τον Γ. Φιλόσογλου και τον Κωστή Σιμιτσή, που ανέλυσαν το θέμα του Κλεισθένη, και το μυαλό μου άρχισε να σχηματίζει μια άποψη, μίλησε ο Μάκης Παπαδόπουλος, και κόντεψε να με τρελάνει». (Εννοούσε πως ο Makis είπε τα θετικά, είπε και τα αρνητικά του νομοσχεδίου και στο τέλος δήλωσε ότι θα …απέχει από την ψηφοφορία. Ποια η προσφορά του στη συζήτηση;;;).

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ