Εργαζόμενοι στην Kavala Oil: «Όχι στην εργολαβοποίηση του «Πρίνου»

0

Σειρά συναντήσεων με τοπικούς βουλευτές και φορείς, πραγματοποίησαν τις τελευταίες ημέρες εκπρόσωποι του διοικητικού συμβουλίου του σωματείου εργαζομένων στην Kavala Oil, «Το Βαρέλι», με σκοπό να ενημερώσουν για τις εξελίξεις που αφορούν στο μέλλον της εξορυκτικής δραστηριότητας στο πεδίο του «Πρίνου». Σύμφωνα με δελτίο Τύπου, έγιναν συναντήσεις με τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Μακάριο Λαζαρίδη, τον αντιπεριφερειάρχη Καβάλας, Κώστα Αντωνιάδη (φωτογραφία) και τον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Καβάλας.

«Μετά από λεπτομερή και αναλυτική ενημέρωση, έγινε αντιληπτό και συμφωνήθηκε απ’ όλους, ότι ο σεβασμός των εργαζομένων, του περιβάλλοντος και της κοινωνίας της Καβάλας, είναι οδηγός για την συνέχιση και το μέλλον του «Πρίνου». Σε αυτό το πνεύμα, ο κύριος Αντωνιάδης δήλωσε ότι θα συγκαλέσει ευρεία σύσκεψη, με φορείς της πόλης, ώστε να συμβάλλουν όλοι προς την εύρυθμη και ασφαλή συνέχιση της εξορυκτικής δραστηριότητας, ώστε να διατηρηθούν και τα οφέλη της κοινωνίας της Καβάλας.

Οι εκπρόσωποι του Εμπορικού Συλλόγου, στο άκουσμα λεπτομερειών του προγράμματος αναδιάρθρωσης-εργολαβοποίησης που προωθεί η εταιρία, δήλωσαν την έντονη ανησυχία τους για το πλήγμα που θα δεχθεί η αγορά από έναν τέτοιο σχεδιασμό. Επίσης, δηλώνουν «παρών» σε κάθε κοινή προσπάθεια φορέων για εξεύρεση λύσης, που προωθεί την υγιή επιχειρηματικότητα και την διατήρηση αξιοπρεπών θέσεων εργασίας. ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΡΓΟΛΑΒΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ «ΠΡΙΝΟΥ». ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ, ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ, ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ», αναφέρει το δελτίο Τύπου.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ