Τον δρόμο της Δικαιοσύνης πήρε η ανθρωποκτονία του μεσήλικα άνδρα κοντά στην επιχείρηση που εργαζόταν στην Χρυσούπολη, μετά την ομολογία του 25χρονου δράστη. Η αρμόδια Αρχή θα σχηματίσει το κατηγορητήριο και ο δράστης θα δικαστεί για την πράξη του. Η ανακοίνωση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καβάλας για την διαλεύκανση της ανθρωποκτονίας αναφέρει τα ακόλουθα: «Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας και του Αστυνομικού Τμήματος Νέστου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καβάλας, με τη συνδρομή της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας Θεσσαλονίκης, εξιχνιάστηκε ανθρωποκτονία σε βάρος 52χρονου ημεδαπού, που διαπράχθηκε την 16η Σεπτεμβρίου 2022, πρωινές ώρες, στην Χρυσούπολη Καβάλας.

Ως προς το χρονικό της υπόθεσης υπενθυμίζεται ότι, το πρωί της 16 Σεπτεμβρίου 2022 εντοπίσθηκε ο 52χρονος σε εξωτερικό χώρο της εργασίας του θανάσιμα τραυματισμένος στην θωρακική χώρα από κυνηγετικό όπλο. Μετά από εμπεριστατωμένη έρευνα, συλλογή και αξιοποίηση στοιχείων, διαπιστώθηκε ότι δράστης της ανθρωποκτονίας είναι 25χρονος ημεδαπός, ο οποίος ένεκα προσωπικών διαφορών, πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο τον 52χρονο και διέφυγε από το σημείο με δίκυκλη μοτοσυκλέτα.

Ο δράστης εντοπίστηκε στην Χρυσούπολη και προσήχθη στην Διεύθυνση Αστυνομίας Καβάλας, όπου ομολόγησε την πράξη του και συνελήφθη κατόπιν έκδοσης εντάλματος σύλληψης από τις Δικαστικές Αρχές. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία με δόλο και παράβαση του νόμου περί όπλων. Στο πλαίσιο της έρευνας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το κυνηγετικό όπλο που χρησιμοποίησε και η μοτοσυκλέτα. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί αρμοδίως, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Καβάλας».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ