Ο Δήμος Καβάλας, ως επικεφαλής εταίρος της κοινωνικής σύμπραξης «ΣΥΝ-ΠΡΑΤΤΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ» στην Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας/Θάσου, στο πλαίσιο δράσεων του επιχειρησιακού προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής», για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD), γνωστοποιεί ότι θα πραγματοποιηθεί διανομή τροφίμων και συγκεκριμένα ειδών παντοπωλείου, ΒΥΣ, ελαιόλαδου και κρέατος, από Δευτέρα 14 έως και Πέμπτη 17 Ιουνίου 2021. Η παραλαβή των προϊόντων θα πραγματοποιηθεί για την Δημοτική Ενότητα Καβάλας από τις κεντρικές αποθήκες του Δήμου Καβάλας στο παλιό στρατόπεδο «Κωτσάλου» και για την Δημοτική Ενότητα Φιλίππων, από το παλιό Δημαρχείο Φιλίππων στις Κρηνίδες.

Προκειμένου να τηρηθούν τα μέτρα ασφάλειας και προς αποφυγή του συγχρωτισμού, οι ωφελούμενοι θα ενημερωθούν με προσωπικό μήνυμα (sms), για την ακριβή ημέρα και ώρα κατά την οποία θα προσέλθουν, προκειμένου να παραλάβουν τα προϊόντα που τους αναλογούν. Επίσης, οι δικαιούχοι πρέπει να λάβουν τα προσωπικά μέτρα προστασίας και για την παραλαβή των ειδών, να έχουν μαζί οποιοδήποτε επίσημο έγγραφο, από το οποίο προκύπτει ο Α.Μ.Κ.Α.

Σε περίπτωση που ο ωφελούμενος δεν δύναται να προσέλθει αυτοπροσώπως, τα προϊόντα μπορεί να παραλάβει τρίτο πρόσωπο, που φέρει εξουσιοδότηση με βεβαίωση γνησίου της υπογραφής, ή απλή εξουσιοδότηση με την επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας του εξουσιοδοτούμενου, ή συμβολαιογραφικό πληρεξούσιο. Το τηλέφωνο επικοινωνίας είναι: 2513500456, 2513500457 και ώρες 08:00-14:00.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ