• Δεν καταλαβαίνω γιατί μερικοί συνδέουν την προβολή της κινηματογραφικής ταινίας του Bollywood που γυρίστηκε στην Καβάλα, με την έλευση Ινδών επισκεπτών στην πόλη. Μπορούσαν αυτοί, που προσπαθούν να μειώσουν την προσπάθεια, να φανταστούν πριν από δέκα-δεκαπέντε χρόνια, ότι στην Καβάλα θα έρχονται Κορεάτες και Κινέζοι;
  • Η Ινδία είναι μία μακρινή χώρα και τουριστική αγορά, ωστόσο οι Ινδοί αγαπούν τον ελληνικό πολιτισμό και τους Έλληνες. Ο λόγος που δεν ερχόντουσαν, μαζικά, στην Ελλάδα, ήταν η έλλειψη απευθείας αεροπορικής σύνδεσης και η έλλειψη σχεδιασμού από τον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού, να προσελκύσει τουρίστες από την ασιατική χώρα.
  • Ο Δήμος Καβάλας τόλμησε και έκανε το «άνοιγμα» προς τη μεγάλη αυτή αγορά. Και «ανάγκασε» τον Ε.Ο.Τ. να ακολουθήσει! Η σχέση που καλλιεργεί η «Δημωφέλεια» με την Ινδία εξελίσσεται πολύ ελπιδοφόρα. Είμαι βέβαιος ότι σύντομα οι Καβαλιώτες θα δούνε στην πόλη να κυκλοφορούν Ινδοί επισκέπτες.
  • Δεν θα είναι τόσοι σε αριθμό, όσοι οι βαλκάνιοι γείτονες, αλλά δεν θα έχουν πολλοί προορισμοί στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, το «προνόμιο» να φιλοξενούν Ινδούς! Και σ’ αυτό, είτε αρέσει, είτε δεν αρέσει σε κάποιους, θα οφείλεται και στη συνεργασία με το Bollywood.
  • Είναι μεγάλη τιμή, καρντάσια, η επιλογή της Καβάλας, για να γυριστεί μία κινηματογραφική ταινία, η οποία θα διαγωνιστεί στις Κάννες και θα προβληθεί σε όλο τον κόσμο. Και πρέπει οι Καβαλιώτες να αισθάνονται υπερήφανοι, ότι μία πόλη της ελληνικής περιφέρειας, που δεν ανήκει στους παγκοσμίως γνωστούς προορισμούς, όπως η Σαντορίνη, η Μύκονος, η Ρόδος, η Κρήτη, κ.ά., είναι «πρωταγωνίστρια» σε παραγωγή της δεύτερης μεγαλύτερης στον κόσμο βιομηχανίας κινηματογράφου.
  • Εύχομαι μετά το Bollywood, να έρθει στην Καβάλα και το Hollywood, για να γυρίσει μία ταινία για την μάχη των Φιλίππων, ή τον Απόστολο Παύλο.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ