Συνάντηση με τον πρόεδρο και την γενική διευθύντρια της δημοτικής κοινωφελούς επιχείρησης Καβάλας «ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ», Παναγιώτη Αγγελίδη και Άλκηστις Βλάχου, είχε αντιπροσωπεία του τμήματος διεθνών σχέσεων του Δήμου Νυρεμβέργης, αποτελούμενο από την προϊσταμένη, Christine Schüßler και τις συνεργάτιδές της στον τομέα των αδελφοποιήσεων, Beate Kreisl M.A και Doris Groß, οι οποίες βρίσκονται στην Καβάλα μαζί με τον τέως δήμαρχο Νυρεμβέργης, Dr. Ulrich Maly, ο οποίος αναγορεύτηκε επίτιμος δημότης Δήμου Καβάλας.

Παρά το γεγονός ότι, η επίσκεψη είχε εθιμοτυπικό χαρακτήρα, συζητήθηκαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος, με επίκεντρο τις κοινές στοχεύσεις σε στρατηγικές ανάπτυξης, ώστε να τεθούν οι προτεραιότητες, πάνω στις οποίες µπορούν να σχεδιαστούν νέες δράσεις στο πλαίσιο της αδελφοποίησης των δύο πόλεων. Ακολούθησε συνάντηση με την διευθύντρια Πολιτιστικού Τουρισμού και Ανάπτυξης, Κυριακή Γανίτου και με το στέλεχος της Διεύθυνσης και υπεύθυνη διαχείρισης αδελφοποιήσεων, Ιωάννα Κισκορίδου. Στην συνάντηση παραβρέθηκε και η διευθύντρια του Επιμελητηρίου Καβάλας, Σούζη Μαυρομμάτη, η οποία συζήτησε με τα στελέχη του Δήμου Νυρεμβέργης τις δυνατότητες «διάνοιξης δρόμων» συνεργασίας και ανάπτυξης μεταξύ του Δήμου Νυρεμβέργης και του Επιμελητηρίου Καβάλας. Ο Π. Αγγελίδης ανέφερε ότι, ήταν μεγάλη τιμή και χαρά για τον ίδιο και τους συνεργάτες του, να επισκεφθούν την επιχείρηση στελέχη του Δήμου Νυρεμβέργης. Βασικός στόχος είναι, η ενίσχυση της συνεργασίας και η ενδυνάμωση της επικοινωνίας, στο πλαίσιο της αδελφοποίησης των δύο πόλεων τόσο σε τουριστικό, όσο και σε πολιτιστικό και επιχειρηματικό επίπεδο.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.