• «Όλη η Περιφέρεια (Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης) μπορεί να αναπτύξει τον αθλητικό και γενικότερα τον εναλλακτικό τουρισμό», δήλωσε ο Λουντοβίκ, υποψήφιος περιφερειάρχης στην Περιφέρεια Α.Μ.-Θ.
  • Ο ίδιος, επίσης, θεωρεί ότι η ανακατασκευή του «Βερούλειου» γηπέδου στην Καβάλα, δεν έπρεπε να είναι προτεραιότητα της δημοτικής αρχής. Το ίδιο και η κατασκευή ενός καινούργιου κλειστού γηπέδου στην ανατολική πλευρά της πόλης (Περιγιάλι).
  • Πως θα αναπτυχθεί ο αθλητικός τουρισμός, καρντάσι Λουντοβίκ, χωρίς σύγχρονες υποδομές (στάδια, γήπεδα, γυμναστήρια, κολυμβητήρια κ.λπ.);
  • Ο ίδιος, ακόμα, πριν από μία οκταετία, ήθελε να «βάλει λουκέτο» στο κλειστό κολυμβητήριο Καβάλας, γιατί ήταν ενεργοβόρο και η λειτουργία του κόστιζε πολλές χιλιάδες ευρώ στον Δήμο Καβάλας!
  • Το κλειστό κολυμβητήριο, όμως, έγινε η «ναυαρχίδα» του Δήμου Καβάλας στην ανάπτυξη του αθλητικού τουρισμού.
  • Θέλω να δω, καρντάσια, τι θα απαντήσει ο Λουντοβίκ, αν γίνει περιφερειάρχης Α.Μ.-Θ., στη Δήμητρα, όταν τον επισκεφτεί στην Κομοτηνή, για να του ζητήσει χρηματοδότηση για το έργο του καινούργιου κλειστού γηπέδου στο Περιγιάλι. Θα κάνει την «κυβίστηση» και θα εγκρίνει τη χρηματοδότηση, ή θα εμείνει στην άποψη, ότι η Καβάλα δεν χρειάζεται καινούργιο κλειστό γήπεδο;
  • Όσον αφορά την ανάπτυξη του εναλλακτικού τουρισμού, ο Λουντοβίκ εκτόξευσε την επισκεψιμότητα στον Δήμο Καβάλας, με το πλήθος των δράσεων που πραγματοποίησε. Οι επαγγελματίες του τουρισμού αναπολούν την περίοδο που διοίκησε τον Δήμο. Προφανώς, καρντάσια, αστειεύομαι.
  • Για ένα πράγμα μπορούν να είναι σίγουροι οι συμπολίτες της Περιφέρειας Α.Μ.-Θ., αν εκλεγεί ο Λουντοβίκ. Θα φέρει στην Περιφέρεια μας τον «αέρα» των Βρυξελλών, με τα τακτικά ταξίδια στην έδρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Δεν αποκλείεται να κάνει πιο συχνά τη διαδρομή Κομοτηνή-Βρυξέλλες, απ’ ότι Κομοτηνή-Αλεξανδρούπολη, π.χ.
  • Υ.Γ. Θα κλείσω μ’ ένα ακόμα μαργαριτάρι του «άρχοντα των μαργαριταριών», ο οποίος απάντησε στην ερώτηση δημοσιογράφου, αν θα είναι υποψήφιος περιφερειάρχης Α.Μ.-Θ.(!!!), το εξής: «Υπάρχει μία βάση στην έωλη φιλολογία». Άντε γεια…

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.