Η Fraport Greece και ο Όμιλος Κοπελούζου στηρίζουν την προσπάθεια του υγειονομικού προσωπικού της χώρας προσφέροντας έναν σημαντικό αριθμό χειρουργικών μασκών, όπως αναφέρει το ακόλουθο δελτίο Τύπου: «Η πανδημία Covid-19 αποτελεί για όλους τους επιχειρηματικούς κλάδους μία ανυπολόγιστη απειλή, που αναμφίβολα έχει και τεράστιες επιπτώσεις στην παγκόσμια οικονομία. Τίποτα, όμως, δεν έχει μεγαλύτερη αξία από την ανθρώπινη ζωή. Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές για όλη την ανθρωπότητα, έχουμε χρέος να υπερβούμε εαυτό και να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων.

H Fraport Greece και ο Όμιλος Κοπελούζου, επιδιώκοντας να συμβάλλουν στην προσπάθεια αυτή, προχώρησαν σε δωρεά 500.000 χειρουργικών μασκών για την ενίσχυση του συστήματος υγείας με αναγκαίο ιατρικό υλικό. Σύσσωμο το προσωπικό και η διοίκηση της Fraport Greece και του Ομίλου Κοπελούζου, απευθύνουν ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στο σύνολο των εργαζομένων στους τομείς της υγείας και της Πολιτικής Προστασίας, για την προσφορά τους στο κοινωνικό σύνολο».


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.