Η Ποδοσφαιρική Ανώνυμη Εταιρεία (Π.Α.Ε.) Α.Ο. «Καβάλα» 1965, σε συνέχεια των επαφών της με τοπικούς θεσμικούς φορείς, πραγματοποίησε συνάντηση με τον δήμαρχο Καβάλας, Θεόδωρο Μουριάδη, παρουσία του εντεταλμένου συμβούλου του Δήμου σε θέματα αθλητισμού, Κώστα Βακιρτζή. Στη συνάντηση, διάρκειας μιας ώρας, συζητήθηκαν πολλά θέματα, που αφορούν στο σήμερα και το αύριο της ομάδας ποδοσφαίρου, όπως βελτίωσης των αθλητικών εγκαταστάσεων και οικονομικής στήριξης από τον Δήμο Καβάλας.

Ο δήμαρχος, αναφέρει σχετικό δελτίο Τύπου, εξέφρασε την ικανοποίηση και τα συγχαρητήρια, για τη σοβαρή προσπάθεια που γίνεται από τη διοικούσα επιτροπή την Π.Α.Ε. και για την άριστη οργάνωση που υπάρχει σε όλους τους τομείς. Δεσμεύτηκε ότι, ο Δήμος Καβάλας θα σταθεί δίπλα στον Α.Ο.Κ., προκειμένου να πετύχει υψηλότερους στόχους. Το κλίμα στη συνάντηση ήταν ιδιαίτερα εγκάρδιο, έγινε διάλογος ουσίας, που ικανοποίησε την πλευρά της Π.Α.Ε. Α.Ο.Κ. 1965. Την αντιπροσωπεία αποτελούσαν τα μέλη της διοίκησης, Αντώνης Αντωνίου, Σωτήρης Δεληκάρης, Αντώνης Κατσαμακίδης, ο προπονητής, Παύλος Δερμιτζάκης, η υπεύθυνη του εμπορικού τμήματος, Αλίκη Μέρμηγκα και ο υπεύθυνος Τύπου και επικοινωνίας, Πέτρος Πετρόπουλος.

Επίσης, η Π.Α.Ε. Α.Ο. «Καβάλα» 1965 εκφράζει τη λύπη της, για τον τραυματισμό του ποδοσφαιριστή, Αριστείδη Κόκκορη (φωτογραφία), ο οποίος σε προπόνηση πριν από το παιχνίδι με τον Ασπρόπυργο υπέστη ρήξη του πρόσθιου χιαστού, με συνέπεια να χάσει το υπόλοιπο της αγωνιστικής περιόδου. Η διοίκηση της Π.Α.Ε., εύχεται στον άτυχο ποδοσφαιριστή ταχεία ανάρρωση και γρήγορη επάνοδο στο γήπεδο.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ