Η υγεία του Θέμη Καλπακίδη, προέδρου του Αγροτικού Συλλόγου Δήμου Καβάλας άρχισε να κλονίζεται, λόγω της απεργίας πείνας, γι’ αυτό αποφάσισε να αναστείλει αυτή τη μορφή διαμαρτυρίας. Ωστόσο, όπως αναφέρει στην ακόλουθη ανακοίνωση, ο αγώνας για την αλλαγή της όδευσης του Διαδριατικού αγωγού (Τ.Α.P.) από τα τενάγη Φιλίππων, θα συνεχιστεί πιο δυναμικά.

«Μετά από την εκτίμηση και των τελευταίων γεγονότων αναστέλλω, για λόγους υγείας, την απεργία που άρχισα στις 21/6/2017, στο πλαίσιο του αγώνα μας για την αλλαγή όδευσης του αγωγού Τ.Α.Ρ. Η απεργία πείνας ήταν απόφαση προσωπική, αλλά εντεταγμένη στο πλαίσιο του κοινού μας αγώνα. Βοήθησε σε μεγάλο βαθμό, ώστε να εμφανιστεί, επιτέλους, το πραγματικό και αυταρχικό πρόσωπο του Τ.Α.Ρ. Η κοινωνία σοκαρισμένη από το πρόσωπο αυτό, απαιτεί, πλέον, παραπέρα κλιμάκωση του αγώνα μέχρι την τελική δικαίωση.

Η συγκινητική και δυναμική συμπαράσταση των συμπολιτών μου στην απόφαση μου για την απεργία πείνας, δίνει σε όλους μας ακόμα μεγαλύτερη δύναμη και ενισχύει το αίσθημα ευθύνης για τη συνέχιση της μεγάλης προσπάθειας, ώστε να αποτραπεί η καταστροφή του κάμπου.

Όπως μέχρι τώρα, ενωμένοι σαν μια γροθιά, συνεχίζουμε μαζί και ακόμα πιο δυναμικά, αυτό τον υπέροχο αγώνα. Ο ΑΓΩΓΟΣ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΜΟΝΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΒΟΥΝΑ», αναφέρει.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ