Ο Μορφωτικός Πολιτιστικός Σύλλογος Νέας Περάμου ανακοίνωσε το πρόγραμμα της διοργάνωσης «Περάμεια 2017», το οποίο είναι το εξής:

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21 ΙΟΥΛΙΟΥ 2017

«Της γειτονιάς τα συνακούσματα»

Ετήσια παράσταση των τμημάτων παραδοσιακών χορών του συλλόγου. Χοροί, σκοποί και τραγούδια, που αναδεικνύουν το μουσικό συναίσθημα της Ανατολής και την αδελφοσύνη των λαών της. Συνοδεύουν: το μουσικό σχήμα «Εμπειροτέχνες» και η γνωστή τραγουδίστρια, Ντιλέκ Κοτς.

ΣΑΒΒΑΤΟ 22 ΙΟΥΛΙΟΥ 2017

«Για τον ήλιο και το φεγγάρι»

Ετήσια παράσταση των τμημάτων ρυθμικής και μοντέρνου χορού του συλλόγου.

ΚΥΡΙΑΚΗ 3 ΙΟΥΛΙΟΥ 2017

17η χορωδιακή συνάντηση

Συμμετέχουν: Χορωδία Πολιτιστικού Συλλόγου Γυναικών Νέας Ζίχνης, γυναικεία νεανική χορωδία Πολιτιστικού Συλλόγου «Μέγας Αλέξανδρος» Σταυρού, χορωδία Πολιτιστικού Συλλόγου Αρκαδικού «Άγιος Ευγένιος ο Τραπεζούντιος», χορωδία Πολιτιστικού Συλλόγου Εμμανουήλ Παππά Σερρών, χορωδία Μορφωτικού Πολιτιστικού Συλλόγου Νέας Περάμου.

ΔΕΥΤΕΡΑ 24 ΙΟΥΛΙΟΥ 2017

«Ξενιτεμένο μου πουλί…»

Τραγούδια της ξενιτιάς και της προσφυγιάς, του έρωτα και της αγάπης, από τον καταξιωμένο ερμηνευτή, Γρηγόρη Παπαεμμανουήλ (φωτογραφία). Συμετέχουν: στο πιάνο, Κατερίνα Τετερίνα, στην κλασική λαϊκή και παραδοσιακή κιθάρα, Γιώργος Ξουλόγης, στο βιολοντσέλο, Στέλα Τσιότσιου, στο χορό, Ιβάν Γιεγκόρωφ.

ΤΡΙΤΗ 25 ΙΟΥΛΙΟΥ 2017

Μουσική βραδιά στη θάλασσα

Το μουσικό παραδοσιακό σχήμα «Εβρίτικη Ζυγιά» παίζει και τραγουδά μουσικές και τραγούδια από τη Θράκη και την υπόλοιπη Ελλάδα. Παραλία Νέας Περάμου, είσοδος ελεύθερη, ώρα έναρξης 9μ.μ. ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ: ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗ/ Π.Ε. ΚΑΒΑΛΑΣ, ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΗΜΟΥ ΠΑΓΓΑΙΟΥ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ