Στο Κιουστεντίλ της Βουλγαρίας βρέθηκαν αθλητές και αθλήτριες του Αθλητικού Ομίλου «Παλμός» Καβάλας το Σαββατοκύριακο 24 και 25 Σεπτεμβρίου 2016, ενόψει του αγώνα τραμπολίνο Independence Cup. Συγκεκριμένα, αγωνίστηκαν, ανά ηλικιακή κατηγορία, οι:
Κατηγορία 9-10 ετών
Ανθή Τσιλογιώργη (2η στο τραμπολίνο – 1η στο διπλό μίνι τραμπολίνο), Κυριακή Παπαντωνίου (6η στο τραμπολίνο – 4η στο διπλό μίνι τραμπολίνο).
Κατηγορία 11-12 ετών
Λυδία Τσακαλίδου (1η στο τραμπολίνο – 1η στο διπλό μίνι τραμπολίνο), Γιώργος Πούλιος (5ος στο τραμπολίνο – 5ος στο διπλό μίνι τραμπολίνο).
Κατηγορία 13-17 ετών
Ευρυδίκη Αργύρη (1η στο τραμπολίνο – 1η στο διπλό μίνι τραμπολίνο), Δημήτρης Νώλης (3ος στο τραμπολίνο – 1ος στο διπλό μίνι τραμπολίνο).
Στο συγχρονισμένο τραμπολίνο έλαβαν μέρος, στην κατηγορία 13-17 ετών, η Λυδία Τσακαλίδου και η Ευρυδίκη Αργύρη, που κατέλαβαν την 1η θέση. Προπονητής του Α.Ο. «Παλμός» είναι ο Δημήτρης Τσακαλίδης, ενώ στο πάνελ των κριτών συμμετείχε ο Δημήτρης Αχυρίδης (παλιός αθλητής του ομίλου). Η διοργάνωση διεξήχθη με απόλυτη επιτυχία. Παρόντες ήταν ο δήμαρχος του Κιουστεντίλ, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Τραμπολίνο της Βουλγαρίας και μέλος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Γυμναστικής και η πρόεδρος της Γυμναστικής Ακαδημίας της Σόφιας. Αξίζει να σημειωθεί, ότι στη Βουλγαρία ταξίδεψαν γονείς και συγγενείς των αθλητών του Α.Ο. «Παλμός», που με την παρουσία τους στήριξαν την προσπάθεια των παιδιών.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ