Με σύμμαχο τον καλό καιρό, πλήθος κόσμου κατέκλυσε τον παραλιακό πεζόδρομο της Νέας Περάμου, προκειμένου να συμμετέχει στην καθιερωμένη «Γιορτή τσίπουρου», που διοργάνωσε η κοινωφελής επιχείρηση Δήμου Παγγαίου. Οι επισκέπτες απόλαυσαν ντόπιο τσίπουρο, κρασί και άλλα τοπικά εδέσματα. Ο στόχος ήταν η προβολή του τσίπουρου, ως ελληνικού προϊόντος και της αναγκαιότητας προτίμησης των τοπικών προϊόντων. Το μουσικοχορευτικό κομμάτι της εκδήλωσης πλαισιώθηκε από την Αδελφότητα Απανταχού Ηρακλειτσιανών, τον Πολιτιστικό Εξωραϊστικό Σύλλογο Νέας Ηρακλείτσας, «Άγιος Γεώργιος», τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αυλής, «Ο Προφήτης Ηλίας», τον Μουσικοχορευτικό Σύλλογο «ΤΟ ΠΡΑΒΙ», τον Πολιτιστικό Σύλλογο Νέας Περάμου, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ελευθερών και τον Σύλλογο Μυτιληναίων Καβάλας. Ακολούθησε λαϊκό γλέντι με το μουσικό σχήμα «Τα Πέριξ».

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν οι βουλευτές Καβάλας, Δημήτρης Εμμανουηλίδης, Κώστας Μορφίδης, Γιώργος Παπαφιλίππου, Νίκος Παναγιωτόπουλος, ο αντιπεριφερειάρχης Καβάλας, Θόδωρος Μαρκόπουλος, οι αντιδήμαρχοι Δήμου Παγγαίου, Χρήστος Μποσμπότης, Ελένη Μπενή, Όλγα Αμπατζιά, Κοσμάς Κορωνιός, Κώστας Τσάκαλος, Στέργιος Παπαευθυμίου, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου, Κώστας Γάκης, η πρόεδρος της κοινωφελούς επιχείρησης, Αποστολία Δημητρακούδη, περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι, ο σύμβουλος επικοινωνίας του προέδρου της Ν.Δ., Μακάριος Λαζαρίδης και πλήθος κόσμου.

Η κοινωφελής επιχείρηση ευχαριστεί όλους τους δημότες του Δήμου Παγγαίου και το σύνολο των πολιτών από την ευρύτερη περιοχή, που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της για συμμετοχή στην εκδήλωση. Επίσης, ευχαριστεί όλους όσοι εργάστηκαν σκληρά για την πραγματοποίηση της γιορτής, τους εργαζόμενους του Δήμου Παγγαίου και της κοινωφελούς επιχείρησης, τους αμβυκούχους, τους πολιτιστικούς συλλόγους και τους χορηγούς: PHILIPPOS OLIVES S.A., Γ. ΜΥΛΩΝΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ, ΧΡΥΣΑΝΙΔΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ, ΧΡΥΣΑΝΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΧΡΥΣΑΝΙΔΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ, ROYAL ΑΦΟΙ ΤΣΑΤΣΟΎΛΗ ΑΒΕΕ, ΜΙΣΣΙΡΙΑΝ ΓΡΗΓΟΡΗΣ, ΦΟΥΡΝΟΙ ΦΕΛΛΑΧΙΔΗ, ΜΑΡΙΑ ΤΣΙΓΚΑ, ΜΟΣΧΟΣ ΧΙΩΤΗΣ, REMAX, Πριονίδης Χρήστος, Καΐκια «Κωνστάντη», Μεταξάς Τάσος, πρόεδρος κατασκηνώσεων Νέας Περάμου, Ζαχαροπλαστείο Elite, Αφοί Καραθανάση.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ