Στην δύσκολη εποχή της συνεχιζόμενης οικονομικής κρίσης την οποία ζούμε εδώ και δέκα σχεδόν χρόνια, όλοι έχουμε αλλάξει καταναλωτική συμπεριφορά, φροντίζοντας να ικανοποιούμε τις ανάγκες τις δικές μας και της οικογένειάς μας, με όσο γίνεται οικονομικότερο τρόπο. Έτσι μπήκαν για τα καλά στη ζωή μας και τα καταστήματα, που προσφέρουν πολύ χαμηλότερες τιμές από αυτές της υπόλοιπης αγοράς, καταστήματα που μας προσφέρουν προϊόντα πολύ καλής ποιότητας, αλλά σε πολύ χαμηλές τιμές.

Ένα τέτοιο κατάστημα άνοιξε στην Καβάλα, εδώ και λίγο καιρό, το AGA Center, στην οδό Αμ. Ερ. Σταυρού, δίπλα στο βενζινάδικο της Shell, στη διασταύρωση του Τεχνικού Λυκείου. Έχει όμως μια ιδιαιτερότητα, που το κάνει ακόμη πιο ελκυστικό. Τα προϊόντα του είναι πολύ καλής ποιότητας, αλλά στην ΜΙΣΗ τιμή, από τις τιμές που μέχρι τώρα θεωρούσαμε ότι είναι οι πιο χαμηλές τιμές της αγοράς.

Στους ιδιαίτερα φροντισμένους και σύγχρονους χώρους του καταστήματος, μπορεί κανείς να βρει μια τεράστια ποικιλία ποιοτικών προϊόντων, που εύκολα δεν μπορεί να περιγράψει, χωρίς να παραλείψει κάτι, ένα ρεπορτάζ. Υπάρχει μεγάλη ποικιλία ενδυμάτων κάθε είδους, για γυναίκες άνδρες και παιδιά, χρηστικά αντικείμενα για το σπίτι, για την κουζίνα, για τη θάλασσα, παπούτσια, παιχνίδια και χίλια άλλα προϊόντα, που αξίζει κανείς να δει από κοντά, για να συγκρίνει την ποιότητα και να διαπιστώσει τις πολύ χαμηλές τιμές.

Το προσωπικό, είναι έτοιμο να εξυπηρετήσει τους πελάτες του, με προθυμία και χαμόγελο, ενώ στο ταμείο, σχεδόν πάντα δίνεται, ανάλογα και με το ύψος των αγορών και κάποιο επιπλέον δωράκι.

Που βρίσκεται το AGA Center:

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.