• Ο Λουντοβίκ «ξαναχτύπησε» με μία ανάρτηση που έκανε στο διαδίκτυο για τον Θίοντορ. «Έχει την ευκαιρία, με τη δουλειά, τις γνώσεις, τον χαρακτήρα του, να αφήσει εποχή ως δήμαρχος Καβάλας», έγραψε και πρόσθεσε: «Οι πρώτοι μήνες ήταν διερευνητικοί, στο ολισθηρό πεδίο που άφησε ο νόμος του «Κλεισθένη». Οι καθυστερήσεις αναμενόμενες, η μνησικακία κάποιων προβλέψιμη. Η τετραετία, ουσιαστικά, τώρα αρχίζει, με την υλοποίηση των έργων και των δράσεων που σχεδίασε η νέα διοίκηση».
  • Θέλει να μας πει ο Λουντοβίκ, καρντάσια, ότι σε αυτούς τους πρώτους μήνες που ασκεί διοίκηση στον Δήμο Καβάλας ο Θίοντορ «διερεύνησε» το (ολισθηρό) τοπίο μέσα στο δημοτικό συμβούλιο, αλλά αντιμετώπισε την μνησικακία κάποιων και καθυστέρησε στην έναρξη υλοποίησης του «οράματός» του, για τη δημιουργία ενός «Σύγχρονου Δήμου».
  • Ποιοι είναι αυτοί, όμως, που αισθάνονται μνησικακία απέναντι στον Θίοντορ; Η Δήμητρα, μήπως, επειδή δεν επανεξελέγη δήμαρχος; Δεν έδωσε δείγματα γραφής, ως δήμαρχος, ως επαγγελματίας και, κυρίως, ως άνθρωπος, ότι είναι εκδικητικό άτομο.
  • Μήπως ο Makis, επειδή έχασε τη συμμετοχή στο β΄ γύρο των δημοτικών εκλογών για διακόσιες ψήφους; Ο Makis έχει διακαή πόθο να γίνει δήμαρχος, αλλά δεν είναι σοβαρός λόγος ότι αποκλείστηκε από τον β΄ γύρο των εκλογών, για να αισθάνεται μνησικακία.
  • Μήπως είναι οι υπόλοιποι υποψήφιοι δήμαρχοι στις περασμένες εκλογές; Αυτοί δεν είχαν πολλές πιθανότητες να εκλεγούν στο αξίωμα. Αντιθέτως, μνησικακία δείχνουν σ’ αυτούς τους 4,5 μήνες που διοικούν, ο Θίοντορ και συγκεκριμένος συνεργάτης του. Η εντολή να γίνει έλεγχος, από ορκωτούς λογιστές, στην οικονομική διαχείριση των σχολικών επιτροπών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, για την προηγούμενη δημοτική θητεία, είναι «καραμπινάτη» πράξη μνησικακίας.
  • Όσον αφορά το μοντέλο διοίκησης που θέλει να επιβάλλει ο Θίοντορ, από τους πρώτους μήνες, είναι εξόχως δημαρχοκεντρικό! Είναι ιδιαίτερα συγκεντρωτικός, δεν εμπιστεύεται τους συνεργάτες του (αντιδημάρχους και προέδρους Νομικών Προσώπων και δημοτικών επιχειρήσεων), ούτε τις άλλες παρατάξεις στο δημοτικό συμβούλιο.
  • Ενώ έχει την μειοψηφία στις έδρες, επέλεξε το δρόμο της σύγκρουσης, με όποιον δεν συμπλέει στις επιθυμίες του. Θεωρεί ότι πρέπει να συνεχίσει στο ίδιο μοτίβο, που άσκησε διοίκηση πριν μεσολαβήσει η πενταετία της Δήμητρας. Γι’ αυτά και για άλλα ακόμα, θα αφήσει εποχή ως ο χειρότερος δήμαρχος όλων των εποχών!

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Να παει να κανει την γεφυρα ο δημαρχος και να αφησει τα παρτυ και τις διασκεδασεις της πλατειας( και αυτο το λεω για προηγουμενες εμφανισεις που μιλουσε στην καμερα γεμταη περηφανεια ενω πισω εχει μια πεσμενη γεφυρα) δεν ειναι μονο αυτα χαλασε μια γεφυρα και δεν την φτειαχνει για μενα για αυτο δεν ξαναψηφισα την πρωην δημαρχο γιατι μολις γινεται κατι κανεις δεν αναλαμβανει να το κανει στα καλα ομως πρωτοι μια χαρα τα παιρνει καθε μηνα

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ