Την Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2020, η δημοσιογράφος Μαρκέλλα Σαράιχα Φέσσα, θα παρουσιάσει στη γενέτειρά της, την Καβάλα, το πρώτο βιβλίο της, με τίτλο: «12 Month Journey In Greece», που κυκλοφόρησε από τις Εκδόσεις Υδροπλάνο. Η παρουσίαση θα γίνει στη δημοτική καπναποθήκη (ώρα έναρξης 18:30) και για το βιβλίο θα μιλήσουν οι: Θεόδωρος Μουριάδης (δήμαρχος Καβάλας), Τάκης Αγγελίδης (πρόεδρος «Δημωφέλεια»), Κωστής Σιμιτσής (αντιπεριφερειάρχης ανάπτυξης Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης).

Το «12 Month Journey In Greece», αναφέρει σχετικό δελτίο Τύπου, είναι ένας ταξιδιωτικός οδηγός, διαφορετικός από τους γνωστούς. 20+1 προορισμοί, 10 φθινοπωρινοί-χειμερινοί και 10 ανοιξιάτικοι-καλοκαιρινοί, με 1.000 φωτογραφίες, θα ταξιδέψουν τους αναγνώστες μέσα από την ιστορία, τα ήθη και τα έθιμα και τις παραδόσεις τους. Μετά την επιτυχία του ταξιδιωτικού site της http://www.travelgirl.gr και τις σημαντικές συνεργασίες με φορείς του τουρισμού, η Μαρκέλλα Σαράιχα Φέσσα, ή αλλιώς το travelgirl, προχωράει στο επόμενο επαγγελματικό της βήμα.

Με σημείο αναφοράς τον τόπο καταγωγής της, την Καβάλα, η συγγραφέας ξεκινάει το μεγάλο ταξίδι από την πόλη που γεννήθηκε, στο γαλάζιο της θάλασσας και τ’ ουρανού, σε μυστικά μέρη και αξιοθέατα που αποτελούν πόλο έλξης χιλιάδων επισκεπτών από κάθε γωνιά του πλανήτη: Λακωνική Μάνη, Λιχαδονήσια, Καμένα Βούρλα, Μήλος, Πολύαιγος, Νάξος, μικρές Κυκλάδες, Πάτμος, Αρκοί, Πήλιο, Ρόδος, Σαντορίνη, Σπέτσες, Ύδρα, Πόρος, Τήνος, Αράχωβα, Αγόριανη, Δελφοί, Παύλιανη, Ζαγοροχώρια, Καλάβρυτα, Καρπενήσι, Ναύπλιο, Μετέωρα, Καλαμπάκα, Περτούλι, Ελάτη, Νεραϊδοχώρι, Τρίκαλα Κορινθίας, Τρίκαλα Θεσσαλίας, Μύλος Ξωτικών, χωριά της Γορτυνίας, μέσα από τα μάτια της Μαρκέλλας Φέσσα Σαράιχα, θα σας κάνουν να ετοιμάσετε βαλίτσα. Το βιβλίο θα μεταφραστεί σύντομα στα αγγλικά και στα κινέζικα, ενώ άρχισαν οι παρουσιάσεις στις περιοχές που ταξίδεψε η συγγραφέας. Η πρώτη παρουσίαση έγινε στα Τρίκαλα και στον Μύλο των Ξωτικών, όπου το βιβλίο δόθηκε και στον πρωθυπουργό και ο επόμενος σταθμός της είναι η Καβάλα.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ