Ο πολιτιστικός εξωραϊστικός σύλλογος Αγίου Κωνσταντίνου «Ο δρόμος του νερού» οργανώνει τον 4ο περιβαλλοντικό περίπατο, την Κυριακή 19 Μαΐου 2019, στο μονοπάτι του δρόμου του νερού. Η εκκίνηση, όπως αναφέρει το σχετικό δελτίο Τύπου, θα δοθεί μπροστά από τα γραφεία του συλλόγου στις 9 το πρωί. Μετά τον περίπατο, θα ακολουθήσει γλέντι στο πάρκο του Αγίου Κωνσταντίνου. Όσοι θέλουν να συμμετάσχουν στο γλέντι, θα πρέπει να φέρουν τα φαγητά και τα ποτά τους. Τα τραπέζια, τα κάρβουνα και τη ζωντανή μουσική, τα παρέχει ο σύλλογος. Καλούνται όλοι οι Καβαλιώτες, αλλά και τους επισκέπτες, να συνδυάσουν ένα περίπατο στο μονοπάτι κι ένα αυθεντικό συνοικιακό γλέντι. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6974564542.


1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Δεν αφήνετε τα γλέντια για να φτιάξετε την διαδρομή που δεν μπορεί να πατήσει ούτε λύκος; Τέσσερα χρόνια τώρα βγάζω φωτογραφίες με τα χάλια της περιοχής εκεί πάνω που ήταν και παραμένει αναξιοποίητη. Κάθε χρόνο γλέντια και ποτέ, μα ποτέ ούτε λόγος δεν γίνεται για διόρθωση της διαδρομής και διαμόρφωση της με καθαρισμό του περιβάλλοντος, στήσιμο ξύλινων καθισμάτων και αφαίρεση των πετρωμάτων που το μόνο που «προσφέρουν» είναι τραυματισμοί. Ούτε καν σκέψη για βρύσες στην μέση της διαδρομής…..και είναι και «μάνα του νερού». Μάλλον «μάνα του νεκρού» έπρεπε να λέγεται. Δεν αξίζετε τίποτε παραπάνω και αυτό φαίνεται από το πώς σκέπτεστε και πως ενεργείτε.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.