Η εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας και ευρωβουλευτής, Μαρία Σπυράκη, κάλεσε την κυβέρνηση να δώσει ουσιαστικές απαντήσεις στη σκοτεινή υπόθεση, όπως τη χαρακτήρισε, του λεγόμενου «σκανδάλου Δ.ΕΠ.Α.-ELFE (πρώην Βιομηχανία Φωσφορικών Λιπασμάτων). Συγκεκριμένα, έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Τα ερωτήματα για το σκάνδαλο Δ.ΕΠ.Α.-ELFE δεν απαντήθηκαν από τις, τουλάχιστον, αμήχανες δηλώσεις του κυρίου Παππά.

Ο κύριος Παππάς ισχυρίζεται ότι, το σκάνδαλο είναι δημιούργημα των προηγουμένων κυβερνήσεων. Τότε, γιατί οι κακουργηματικές διώξεις ασκήθηκαν για την περίοδο από το 2015 και μετά, δηλαδή την περίοδο ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-ΑΝ.ΕΛ.; Ο κύριος Παππάς υποστηρίζει ότι, ο Μανώλης Πετσίτης είναι ένας ιδιώτης που απομακρύνθηκε το 2015 από το περιβάλλον του. Τότε, γιατί ο κύριος Πετσίτης μπαινόβγαινε το 2017 στη Δ.ΕΠ.Α. ως εκπρόσωπος του Μαξίμου, ενώ ταυτόχρονα αμειβόταν πλουσιοπάροχα από την ELFE του κυρίου Λαυρεντιάδη; Η κυβέρνηση οφείλει να δώσει απαντήσεις επί της ουσίας σε αυτή τη σκοτεινή υπόθεση».


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.