Ένας οδηγός για τη σωστή χρήση της τεχνολογίας, παρουσίαση του βιβλίου του Βαγγέλη Γκιμπερίτη στην Ελευθερούπολη

0

Ο Δήμος Παγγαίου και οι Εκδόσεις ΔΙΣΙΓΜΑ παρουσιάζουν την Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2018, στις 6:30μ.μ. στο αμφιθέατρο «Φρίξος Παπαχρηστίδης» στην Ελευθερούπολη, το νέο βιβλίο του Βαγγέλη Γκιμπερίτη με τίτλο: «Σωστή χρήση νέων τεχνολογιών & διαδικτύου». Για το βιβλίο και τον συγγραφέα θα μιλήσουν οι: Δημήτρης Παπαδόπουλος (δασολόγος, τέως δασάρχης Καβάλας & διοικητής νοσοκομείου Καβάλας), Πασχάλης Φλαμούρης (γεωπόνος, τέως διευθυντής εργοστασίου ζάχαρης Σερρών), Γιάννης Μποϊδίδης (υπεύθυνος Πληροφορικής και Νέων Τεχνολογιών Νομού Σερρών), Διογένης Δημητρακόπουλος (δημοσιογράφος Deutsche Welle).

Λίγα λόγια για το βιβλίο

Το βιβλίο είναι ένας αναλυτικός οδηγός για τον κάθε γονέα, ή κηδεμόνα, που μεγαλώνει παιδιά, αφού μέσα από τις σελίδες του, ο συγγραφέας προσανατολίζει τους γονείς προς τη σωστή χρήση της τεχνολογίας και πώς να αποφεύγουν τους κινδύνους. Παράλληλα, δίνει πολύτιμες συμβουλές θεωρητικής και πρακτικής κατεύθυνσης σε όλους τους χρήστες, αρχάριους και προχωρημένους, για τη σωστή χρήση των νέων τεχνολογιών. Στο βιβλίο παρουσιάζονται παραδείγματα σωστής χρήσης της τεχνολογίας, καθώς και περιπτώσεις κινδύνων και αντιμετώπισης κινδύνων από τη χρήση του διαδικτύου. Πρόκειται για ένα ολοκληρωμένο οδηγό, που επιτρέπει στον αναγνώστη, να έχει πρόσβαση με ασφάλεια στον ψηφιακό κόσμο και να αντιμετωπίσει τον ψηφιακό αναλφαβητισμό.

Λίγα λόγια για τον συγγραφέα

Ο Βαγγέλης Γκιμπερίτης είναι καθηγητής Πληροφορικής στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση, ενώ έχει τιμηθεί για την προσφορά του στη χρήση νέων τεχνολογιών. Ανήκει στη συγγραφική ομάδα του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου του Υπουργείου Παιδείας, που έγραψε το βιβλίο Πληροφορικής «Εφαρμογές Πληροφορικής-υπολογιστών Α’,Β’,Γ’ τάξης του Ενιαίου Λυκείου», το οποίο διδάσκεται από τον Σεπτέμβριο του 1998 σε όλα τα Λύκεια της χώρας. Έχει γράψει 25 βιβλία για λειτουργικά συστήματα, βάσεις δεδομένων, λογιστικά φύλλα, επεξεργασία κειμένου, INTERNET, εφαρμογές Τηλεματικής και Πληροφορικής, πολυμέσα.


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.