Μία ευχάριστη έκπληξη έζησαν οι ταξιδιώτες στον αερολιμένα «Μέγας Αλέξανδρος» το απόγευμα της 19ης Δεκεμβρίου 2019. Έπειτα από πρόσκληση της διοίκησης του αεροδρομίου, αναφέρει δελτίο Τύπου, το Ωδείο «Νεάπολις» πραγματοποίησε συναυλία στο χώρο αναμονής επιβατών για τους ταξιδιώτες των Χριστουγέννων. Οι επιβάτες και οι εργαζόμενοι στο αεροδρόμιο απόλαυσαν την ορχήστρα υπό τη διεύθυνση του καλλιτεχνικού διευθυντή του Ωδείου, Κρίστοφερ Μπάκα, τη χορωδία υπό τη διεύθυνση της Κωνσταντίας Κύπρου και μαθητές υψηλών τάξεων, που ερμήνευσαν Χριστουγεννιάτικες -και όχι μόνο- μελωδίες.

Από το τμήμα φωνητικής και την τάξη της Ελένης Γαλανοπούλου εμφανίστηκαν οι μαθήτριες: Μαριέλλα Αλχαζίδου, Δήμητρα-Μαρία Γράμμου, Ειρήνη Ταστσόγλου, Βίκυ Φυσεκίδου. Από το τμήμα βιολοντσέλου, με υπεύθυνη καθηγήτρια την Βασιλική Ζήσου, εμφανίστηκαν οι μαθήτριες: Αριάδνη Γιαγκούδη, Φανή Μεταξά, Εμμανουέλα Μπάρμπα, Ζωή Μπάρμπα και από το τμήμα πιάνου, με καθηγητή τον Πάρη Τσίρτση, ο Νίκος Διαμαντής ερμήνευσε κλασικές μελωδίες. Μετά τη συναυλία προσφέρθηκαν κεράσματα και αναψυκτικά στους μαθητές.

Η Διεύθυνση του Ωδείου «Νεάπολις» ευχαριστεί θερμά τον διευθυντή του αεροδρομίου, Νίκο Δασκάλου, για την πρωτοβουλία κι εύχεται να την μιμηθούν κι άλλοι φορείς. Η μουσική πρέπει και μπορεί να υπάρxει παντού, όχι μόνο σε αίθουσες διασκέδασης, αρκεί να δημιουργηθούν οι κατάλληλες συνθήκες.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ