Πραγματοποιήθηκε, με μεγάλη επιτυχία, το 2Ο BOLLYWOOD & ORIENTAL NIGHT BY KALY, στο camping «Αλέξανδρος» στη Νέα Καρβάλη, με φιλοζωικό σκοπό. Όλο και περισσότερος κόσμος στηρίζει την εκδήλωση που φαίνεται ότι θα γίνει θεσμός. H διοργανώτρια, Kaly Stasinou, μέλος της 1ης Ακαδημίας Bollywood της Ελλάδας και χοροδιδάσκαλος στη δημοτική σχολή χορού Καβάλας, με πολλές διακρίσεις, ατομικές και ομαδικές, κατάφερε να φέρει το νέο αυτό είδος χορού στην πόλη. Στη συγκεκριμένη διοργάνωση στη Νέα Καρβάλη, το κοινό παρακολούθησε χορούς BOLLYWOOD και ORIENTAL που το ταξίδεψαν νοερά στις χώρες της ανατολής και στην πανέμορφη Ινδία. Ενδιάμεσα στο πρόγραμμα υπήρχαν και άλλα είδη χορού και κάποιες εκπλήξεις. Συμμετείχαν επαγγελματίες χορευτές και μη, από την Καβάλα, τις Κρηνίδες, τη Χρυσούπολη, την Ξάνθη, τη Δράμα, τις Σέρρες, την Καστοριά, την Χαλκίδα και την Αγγλία(!), για να ενισχύσουν τον φιλοζωικό σκοπό.
Στο δελτίο Τύπου αναφέρονται, ακόμα, τα εξής: «Θα θέλαμε να διευκρινίσουμε, επειδή πολλοί θα αναρωτηθούν γιατί αυτή η εκδήλωση ασχολείται με τα ζώα, ενώ θα έπρεπε να ασχολείται με τον πόνο των συνανθρώπων, πως δεν πρέπει να βάζουμε την αγάπη και το ενδιαφέρον μας σε καλούπια!!! Όσοι σέβονται και νοιώθουν οίκτο για ένα κακοποιημένο ζώο, είναι, πάντα, οι πρώτοι που θα βοηθήσουν τον πάσχοντα συνάνθρωπο τους. Όλοι είμαστε συνοδοιπόροι σε αυτή τη ζωή, σε αυτή την γη. Γι’ αυτό, μην αναρωτιέστε για τους άλλους, αλλά αναρωτηθείτε τι προσφέρατε εσείς στον πόνο των συνανθρώπων σας. Η εκδήλωση, λοιπόν, είχε φιλοζωικό χαρακτήρα και γι’ αυτό ο καθένας βοήθησε με το δικό του τρόπο, υπήρχαν πολλοί χορηγοί από την Καβάλα και τη Δράμα, που δώρισαν τροφές στην ομάδα ανθρώπων «Για τα αδέσποτα ζώα της γειτονιάς μας», που με προσωπική τους πρωτοβουλία και δικά τους έξοδα, φροντίζουν και ταΐζουν τα αδέσποτα ζώα. Αυτές οι τροφές μοιράστηκαν στην Καβάλα, στην Ελευθερούπολη, στις Κρηνίδες και στη Δράμα.
Επίσης, ένα μέρος των εσόδων της εκδήλωσης, αλλά και του σεμιναρίου Oriental, που έγινε από την Leyla Iman από την Αγγλία, θα χρησιμοποιηθεί για την ιατρική περίθαλψη και αποκατάσταση των αδέσποτων ζώων του Νομού Καβάλας. Και φέτος καλεσμένη στην εκδήλωση ήταν η κα Πόλυ Ιωαννίδου από τη Δράμα, η οποία αναφέρθηκε στις υποχρεώσεις που έχουμε απέναντι σ’ ένα ζώο συντροφιάς που έχουμε ήδη κοντά μας, ή που σκοπεύουμε να υιοθετήσουμε στο μέλλον. Γιατί, μόνο αν γίνουμε υπεύθυνοι κηδεμόνες ζώων συντροφιάς, θα ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ να υπάρχουν αδέσποτα. Υπήρχαν, επίσης, στο χώρο της εκδήλωσης φωτογραφίες αδέσποτων ζώων για υιοθέτηση, από το κυνοκομείο Καβάλας και το άρθρο 5 του νόμου 4039/2012 που αναφέρεται στις υποχρεώσεις του ιδιοκτήτη του δεσποζόμενου ζώου συντροφιάς.
Ακόμα, υπήρχαν πολλοί εθελοντές που βοήθησαν αρκετά στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης. Στο τέλος, υπήρξε και τούρτα που έφεραν στη διοργανώτρια οι μαθητές της, για να την ευχαριστήσουν για όλα όσα ετοίμασε. Ήταν μία υπέροχη εκδήλωση, όπου όλα κύλησαν άψογα και πολύ οργανωμένα! Και του χρόνου!!!».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ