Συνελήφθησαν την Τρίτη 12 Ιουλίου 2016 στους Νομούς Καβάλας και Δράμας, στο πλαίσιο των ειδικών δράσεων για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, τέσσερις ημεδαποί, ηλικίας 43, 31, 24 και 21 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκαν ξεχωριστές δικογραφίες για κατοχή ναρκωτικών. Στην πρώτη περίπτωση, αστυνομικοί της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας συνέλαβαν τον 31χρονο, διότι κατείχε μία νάιλον συσκευασία που περιείχε ακατέργαστη κάνναβη βάρους 32 γραμμαρίων. Στη δεύτερη περίπτωση, αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. συνέλαβαν τον 21χρονο, διότι εντόπισαν να κατέχει μία νάιλον συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 5 γραμμαρίων και μία νάιλον συσκευασία με μικροποσότητα κατεργασμένης κάνναβης.
Στην τρίτη περίπτωση, αστυνομικοί του Αστυνομικού Σταθμού Ορφανίου συνέλαβαν τον 24χρονο, διότι κατείχε μία νάιλον συσκευασία με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης. Στην τέταρτη περίπτωση, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Προσοτσάνης συνέλαβαν τον 43χρονο, διότι εντόπισαν να κατέχει μία νάιλον συσκευασία με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης. Οι ποσότητες των ναρκωτικών ουσιών κατασχέθηκαν, ενώ οι δικογραφίες θα υποβληθούν στους αρμόδιους εισαγγελείς.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.