Η σχολή χορού “Best Dance Kavala” διοργανώνει την ερχόμενη Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2016, στο αμφιθέατρο Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας, μία φαντασμαγορική μουσικοχορευτική παράσταση, με σκοπό την ενίσχυση του έργου του συλλόγου για την οικογένεια και το παιδί «Πνοή». Όπως αναφέρθηκε στη συνέντευξη Τύπου που δόθηκε στο χώρο όπου στεγάζεται ο σύλλογος «Πνοή», στην οδό Κωνσταντίνου Τσολάκη (στον παλιό παιδικό σταθμό), την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2016, τα έσοδα της παράστασης θα διατεθούν για τα επιδόματα των φοιτητών που στηρίζει ο σύλλογος. Η πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου, Ιωάννα Χατζηβαρύτη, ευχαρίστησε τη σχολή χορού και όλους όσοι προσφέρουν στην προσπάθεια του συλλόγου.
Σχετικά με το πρόγραμμα «Στηρίζω», το οποίο λήγει στις 31 Δεκεμβρίου 2016, ανέφερε ότι δεν γνωρίζει σε ποιο φορέα θα περάσουν οι δομές του. Το Κοινωνικό Παντοπωλείο, πρόσθεσε, ενισχύεται από τον Δήμο Καβάλας, ενώ οι υπόλοιπες δομές είναι πιθανό να περάσουν στο Κέντρο Κοινότητας Καβάλας, που θα δημιουργηθεί τον Φεβρουάριο του 2017. Σχολίασε, ακόμα, ότι το προσωπικό που εργάζεται στο πρόγραμμα «Στηρίζω», είναι πολλαπλάσιο από αυτό που θα εργαστεί στο Κέντρο Κοινότητας.
Να σημειώσουμε, ακόμα, ότι το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2016, στο Εμπορικό Κέντρο, ο σύλλογος «Πνοή» θα πραγματοποιήσει το Χριστουγεννιάτικο παζάρι, για την οικονομική ενίσχυση του έργου του συλλόγου. Τα είδη που θα προσφέρονται, ετοίμασαν τα μέλη του καλλιτεχνικού εργαστηρίου.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ