• Είχε τα κέφια του, αν και απερχόμενος, ο Άγγελος Τσατσούλης, στην τελευταία συνέντευξη Τύπου που έδωσε ως πρόεδρος του Επιμελητηρίου Καβάλας. Ρωτήθηκε εάν μετά το Επιμελητήριο σκέφτεται να ασχοληθεί με την πολιτική, για παράδειγμα και απάντησε ότι θα βάλει υποψηφιότητα στις επόμενες προεδρικές εκλογές των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής (Η.Π.Α.), για να νικήσει τον Ντόναλντ Τραμπ!
  • Άγγελε (my man) ζούμε, πλανητάρχη να σε δούμε! Βεβαίως, ο Άγγελος Τσατσούλης αστειεύτηκε, αφού δήλωσε ότι δεν τον ενδιαφέρει να πολιτευτεί, αλλά να αναπληρώσει τον χρόνο που αφιέρωσε στο Επιμελητήριο και αφαίρεσε από την προσωπική και επαγγελματική ζωή του.
  • Ρωτήθηκε, ακόμα, ποιον υποψήφιο για την προεδρία του Επιμελητηρίου θα ψηφίσει στις εκλογές του Δεκεμβρίου. Και απάντησε ότι: «Εγώ ψηφίζω Ολυμπιακό!». Εδώ, Άγγελε, θα με αναγκάσεις να σου βγάλω… κόκκινη κάρτα! Γιατί, ως πρόεδρος του Επιμελητηρίου Καβάλας, αλλά κυρίως ως Καβαλιώτης, έπρεπε να «ψηφίζεις δαγκωτό» Α.Ο.Κ.!
  • Σε μεγάλα κέφια, επίσης, βρίσκεται ο Makis, ο οποίος στο τέλος της πρώτης θητείας του στα έδρανα του δημοτικού συμβουλίου Δήμου Καβάλας, θα έχει σημειώσει ρεκόρ δελτίων Τύπου-ανακοινώσεων, για επικεφαλής παράταξης της μειοψηφίας.
  • Στο τελευταίο δελτίο Τύπου τα «χώνει» στον πρωταθλητή των selfies, αντιδήμαρχο παιδείας, αθλητισμού και επικοινωνίας (αυτοί οι τίτλοι των αντιδημάρχων, μου θυμίζουν υπουργούς της κυβέρνησης), Γιώργο Φιλόσογλου, για την ελλιπή συντήρηση των αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου. Έβγαλε, μάλιστα, φωτογραφίες στην αυτοψία που έκανε (σαν τον επιθεωρητή Κλουζό στον τόπο του εγκλήματος) και τις δημοσίευσε.
  • Όταν τοποθετήθηκαν, όμως, οι καινούργιοι ηλεκτρονικοί πίνακες στα δημοτικά γυμναστήρια της Καλαμίτσας και των Ποταμουδίων, για να αντικαταστήσουν τους παλιούς με τα καμένα λαμπάκια, το «λαγωνικό» δεν έβγαλε φωτογραφίες για να σχολιάσει ότι, επιτέλους, οι θεατές θα παρακολουθούν άνετα το σκορ, τον χρόνο και τα άλλα στοιχεία των αγώνων. Ήταν αυτονόητη η τοποθέτηση των καινούργιων πινάκων. Όπως είναι αυτονόητη, για τον Makis, η συντήρηση των δημοτικών γηπέδων και γυμναστηρίων. Ο σωστός πολιτικός άνδρας, επίσης, επιβραβεύει τα θετικά.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ