Το Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας, αναφέρει δελτίο Τύπου, στην προσπάθεια αναχαίτισης της πανδημίας του κορονοϊού (SARS-Cov-2) αποφάσισε τα ακόλουθα έκτακτα μέτρα, τα οποία και θα ισχύσουν από τη Δευτέρα 16 Μαρτίου 2020 και μέχρι νεωτέρας:

  1. Αναστέλλεται η λειτουργία ΟΛΩΝ των τακτικών πρωινών και απογευματινών ιατρείων, τα τακτικά προγραμματισμένα χειρουργεία, όλες οι αιμοληψίες και τα ραντεβού σε όλα τα εργαστήρια (Ακτινολογικό, Πυρηνικής Ιατρικής, Ενδοσκοπικό κ.λπ.).
  2. Οι ασθενείς θα προσέρχονται στο νοσοκομείο ΜΟΝΟ για ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ περιστατικά.
  3. Όλοι οι ασθενείς με συμπτώματα λοίμωξης αναπνευστικού (πυρετός, βήχας, δύσπνοια) θα πρέπει, αρχικώς, να επικοινωνούν με τον γιατρό τους και να παίρνουν οδηγίες. Αν χρειαστεί να προσέλθουν στο νοσοκομείο, κρίνεται σκόπιμο να επικοινωνούν στο τηλ.: 2513501744 για την προσέλευσή τους και να φοράνε, αν είναι δυνατό, απλή χειρουργική μάσκα.
  4. Το επισκεπτήριο στο νοσοκομείο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ.
  5. Η πύλη του νοσοκομείου θα παραμείνει ΚΛΕΙΣΤΗ.
  6. Το αστικό λεωφορείο θα αποβιβάζει εκτός πύλης.
  7. Στο χώρο στάθμευσης (Parking) θα σταθμεύουν μόνο τα οχήματα των εργαζομένων.
  8. Κάθε άτομο που θα εισέρχεται, θα περνάει από έλεγχο και θα του γίνεται θερμομέτρηση.

Και το δελτίο Τύπου συνεχίζει: «Απευθύνουμε έκκληση στους συμπολίτες να επιδείξουν αίσθημα ατομικής και συλλογικής ΕΥΘΥΝΗΣ και να συμμορφωθούν με τις οδηγίες. Με τη συνδρομή ΟΛΩΝ θα τα καταφέρουμε».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ