• Δεν χωράει αμφιβολία, καρντάσια, ότι ενόψει των εκλογών στις αθλητικές Ομοσπονδίες της χώρας, θα ακούσουμε και θα διαβάσουμε πολλά!
  • Για παράδειγμα, η διοίκηση της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (Ε.Π.Ο.) πρότεινε στον Λευτέρη Αυγενάκη, υφυπουργό αθλητισμού, να γίνει αναδιάρθρωση στις εθνικές κατηγορίες, πλην της Super League, με την κατάργηση της Football League και τη συμμετοχή 34 σωματείων στο πρωτάθλημα της Super League 2, οι οποίες θα χωριστούν σε δύο ομίλους!
  • Δηλαδή, καρντάσια, από ένα πρωτάθλημα με 12 σωματεία την περίοδο 2019-2020, θα πάμε σε μία διοργάνωση «μαμούθ» με 34 σωματεία! Όπως αντιλαμβάνεστε, το προεκλογικό παιχνίδι στην Ε.Π.Ο. άρχισε και θα παιχτεί, για μία ακόμα φορά, πάνω στην πλάτη του δύσμοιρου ελληνικού ποδοσφαίρου, των σωματείων, των παραγόντων, των προπονητών, των ποδοσφαιριστών και των φιλάθλων. Από άτομα που λειτουργούν ως «μαθητευόμενοι μάγοι»!
  • Για να καταργηθεί, ή για να δημιουργηθεί, μία (εθνική) κατηγορία χρειάζεται νομοθετική ρύθμιση. Οι διοικούντες την Ε.Π.Ο., επομένως, θέλουν να εμπλέξουν στο προεκλογικό παιχνίδι και την πολιτεία, την οποία εκπροσωπεί ο υφυπουργός αθλητισμού. Ο Λευτέρης Αυγενάκης είναι θετικός στην αναδιάρθρωση, αλλά δεν συμμερίζεται την πρόταση της εκτελεστικής επιτροπής της Ε.Π.Ο., για την «ενοποίηση» των κατηγοριών Super League 2 και Football League.
  • Δυστυχώς, με την πρόταση της Ε.Π.Ο. συναινούν κάποια σωματεία, οι παράγοντες των οποίων, προφανώς, θέλουν να παίξουν ρυθμιστικό ρόλο στις επικείμενες εκλογές στην Ομοσπονδία.
  • Εγώ καρντάσια σκέφτομαι υγιώς και θέλω να δω καλύτερο ποδόσφαιρο. Και ανταγωνιστικά πρωταθλήματα. Για να είναι πιο ενδιαφέρον το πρωτάθλημα και βελτιωμένο το θέαμα, πιστεύω ότι πρέπει να διατηρηθούν οι κατηγορίες και να «μοιραστούν» τα 34 σωματεία σ’ αυτές. Δηλαδή, να συμμετέχουν 16 σωματεία στη Super League 2 και τα υπόλοιπα (18) στη Football League. Και να αναλάβουν την τηλεοπτική μετάδοση των παιχνιδιών η ΕΡΤ3 και το ERTsports.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.