EUROKINISSI

Συνελήφθησαν στις 27 προς 28 Νοεμβρίου 2018, από αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Καβάλας, δύο αλλοδαποί διακινητές, ηλικίας 26 και 17 ετών, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας επτά μη νόμιμους μετανάστες. Ειδικότερα, στην Εγνατία οδό Καβάλας-Θεσσαλονίκης, στο ύψος του τούνελ στο Παληό Καβάλας, εντοπίστηκε ένα Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο, το οποίο είχε εκτραπεί της πορείας του και ανατραπεί εντός του οδοστρώματος.

Στο σημείο του τροχαίου κι έπειτα από έρευνα στην περιοχή, οι αστυνομικοί εντόπισαν εννέα άτομα, τα οποία επέβαιναν στο όχημα. Τα δύο από αυτά, ηλικίας 26 και 17 ετών, μετέφεραν με το όχημα επτά μη νόμιμους μετανάστες. Από το τροχαίο τραυματίστηκε θανάσιμα ένας μη νόμιμος μετανάστης, ενώ άλλοι πέντε και ο ένας διακινητής νοσηλεύονται στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας.

Σε βάρος των δύο διακινητών σχηματίστηκε δικογραφία, για μεταφορά μη νόμιμων αλλοδαπών, ανθρωποκτονία και σωματικές βλάβες από αμέλεια και παράβαση του κώδικα οδικής κυκλοφορίας. Προανάκριση ενεργείται από το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Καβάλας.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ