O Δήμος Καβάλας εισάγει σε δημόσια διαβούλευση το σχέδιο κανονισμού λειτουργίας των λαϊκών αγορών του Δήμου Καβάλας, το οποίο είναι αναρτημένο στον ιστοτόπο του Δήμου στη διεύθυνση: www.kavala.gov.gr. Ο Δήμος Καβάλας προσβλέπει στο θεσμό των δημόσιων διαβουλεύσεων ως μέσο κατάθεσης ουσιαστικών προτάσεων και απόψεων των ευαίσθητων φορέων και πολιτών, με στόχο τη διαμόρφωση του τελικού κειμένου της πρότασης κανονιστικής απόφασης στο δημοτικό συμβούλιο.
Σκοπός του σχεδίου κανονισμού, είναι η ανάγκη ρύθμισης όλων των θεμάτων που αφορούν στην εύρυθμη λειτουργία της λαϊκής αγοράς κατά την ημέρα του Σαββάτου στην Κοινότητα της Καβάλας και κατά την ημέρα της Τετάρτης στην Κοινότητα των Κρηνίδων, καθώς και τυχόν νέων που θα ιδρυθούν στο μέλλον, η διασφάλιση των συμφερόντων του καταναλωτικού κοινού και η δημιουργία προϋποθέσεων, που θα συμβάλλουν στον υγιή ανταγωνισμό.
Κατά τη διάρκεια της δημόσιας διαβούλευσης, είναι δυνατό να παρέχονται, από τον Δήμο Καβάλας, απαντήσεις σε ερωτήσεις των ενδιαφερομένων, οι οποίες πρέπει να υποβάλλονται επώνυμα, όπως και παρατηρήσεις, σχόλια, ιδέες και προτάσεις, μόνο μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: katastimata@dkavalas.gr, ή στο fax: 2513500229, έως και την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2016. Όλες οι προτάσεις των πολιτών και φορέων θα εξετασθούν από την αρμόδια Υπηρεσία και τον αντιδήμαρχο διοικητικών Υπηρεσιών και όσες από αυτές κριθούν υλοποιήσιμες, θα προωθηθούν από τη δημοτική αρχή στα συμβούλια των δύο Κοινοτήτων και στην Επιτροπή Ποιότητας, για την τελική εισήγηση στο δημοτικό συμβούλιο.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ