Για τον εορτασμό της ημέρας εθνικής αντίστασης στην πόλη της Καβάλας, το Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2016, ορίζονται οι παρακάτω εορταστικές εκδηλώσεις:
ΓΕΝΙΚΟΣ ΣΗΜΑΙΟΣΤΟΛΙΣΜΟΣ όλων των Δημοσίων και Δημοτικών Καταστημάτων, Καταστημάτων Ν.Π.Δ.Δ. και των Τραπεζών, Οργανισμών, από την 8η πρωινή ώρα έως τη δύση του ηλίου της 26ης Νοεμβρίου 2016.
ΦΩΤΑΓΩΓΗΣΗ όλων των καταστημάτων του δημοσίου, των Ο.Τ.Α., καθώς και των καταστημάτων των Ν.Π.Δ.Δ. και των Τραπεζών, κατά τις βραδινές ώρες της 26ης Νοεμβρίου 2016.
Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2016
08.00 ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΠΑΡΣΗ ΣΗΜΑΙΑΣ στην πλατεία Ελευθερίας
09:40 Απόδοση τιμών με μέριμνα της ΧΧΤΘΜ (20ης Τεθωρακισμένης Μεραρχίας) και της Φιλαρμονικής Δήμου Καβάλας
10.15 ΕΠΙΣΗΜΗ ΔΟΞΟΛΟΓΙΑ στον Ι.Ν. Αγίου Νικολάου, χοροστατούντος του μητροπολίτη Φιλίππων, Νεαπόλεως, Θάσου, κ. Προκοπίου. Τον πανηγυρικό της ημέρας θα εκφωνήσει o Δρ. Γεώργιος Αγγελάκης, οικονομολόγος.
10.45 ΕΠΙΜΝΗΜΟΣΥΝΗ ΔΕΗΣΗ στο μνημείο των ηρώων
11.10 ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΕΦΑΝΩΝ στο μνημείο των ηρώων, από τον εκπρόσωπο της κυβέρνησης, τον περιφερειάρχη Α.Μ.-Θ., τον αντιπεριφερειάρχη Καβάλας, τον διοικητή της 20ης Τεθωρακισμένης Μεραρχίας, τη δήμαρχο Καβάλας, τα πολιτικά κόμματα, τους βουλευτές, τους εκπροσώπους των αντιστασιακών οργανώσεων και τις πολιτικές νεολαίες, καθώς και όποιον εκπρόσωπο νομικού προσώπου, ή άλλου φορέα, θελήσει να τιμήσει την εθνική αντίσταση και τους αγώνες κατά του ναζισμού και του φασισμού.
Τήρηση Ενός Λεπτού Σιγής στη μνήμη των ενδόξως πεσόντων
Ανάκρουση εθνικού ύμνου
ΛΗΞΗ ΤΕΛΕΤΗΣ
16.40 ΥΠΟΣΤΟΛΗ ΣΗΜΑΙΑΣ στην πλατεία Ελευθερίας

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ