Τον αντιπεριφερειάρχη Καβάλας, Θόδωρο Μαρκόπουλο, επισκέφθηκαν την Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2016, ο διευθυντής πωλήσεων Ελλάδας και Κύπρου της Aegean, Στέφανος Σαδόπουλος, συνοδευόμενος από την Ειρήνη Σιδηροπούλου, διευθύντρια βορείου Ελλάδος της εταιρείας. Ο αντιπεριφερειάρχης Καβάλας τους ευχαρίστησε δημοσίως, για τη συμβολή τους στην επιστροφή των παιδιών από την Περιφέρεια Α.Μ.-Θ. και ιδιαίτερα από την Κομοτηνή, τα οποία λόγω του γνωστού ατυχούς περιστατικού, απαιτήθηκε να επιστρέψουν αεροπορικώς στα σπίτια τους, καθώς και για τη γενικότερη συνεργασία. Στη συνάντηση που ακολούθησε, ο αντιπεριφερειάρχης έθεσε στους εκπροσώπους της Aegean, την αναγκαιότητα αναβάθμισης της αεροπορικής σύνδεσης του αεροδρομίου «Μέγας Αλέξανδρος» με την Αθήνα, αλλά και τη σύνδεσή του με αεροδρόμια του εξωτερικού, για τουριστικούς και επιβατικούς λόγους.
Οι δύο πλευρές συμφώνησαν, ότι η συνεργασία της εταιρείας με την Περιφέρεια Α.Μ.-Θ. μπορεί να λειτουργήσει σε όφελος και των δύο πλευρών, αλλά και να παράγει πολλαπλασιαστικά οφέλη για την περιοχή. Στο πλαίσιο της συζήτησης, επίσης, προτάθηκε η συμβολή της εταιρείας στη διοργάνωση του Kavala AirSea Show 2017 και της έκθεσης Synergia 2017, η οποία θα διεξαχθεί στην Καβάλα και συνάδει με την πρωτοβουλία της εταιρείας, να αναδεικνύει τοπικά εδέσματα και κεράσματα, τα οποία προσφέρει στους επιβάτες των πτήσεων της.
Στη σύσκεψη συμμετείχαν: ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης Υγείας, Χρήστος Γάκης, ο εντεταλμένος σύμβουλος για θέματα τουρισμού, Μιχάλης Αμοιρίδης, ο εντεταλμένος σύμβουλος αγροτικής ανάπτυξης, Σωτήρης Παπαδόπουλος και ο πρόεδρος του περιφερειακού συμβουλίου, Κώστας Αντωνιάδης.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ