-Διάβασα ότι, η πρόεδρος του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων των μαθητών του Γυμνασίου-Λυκείου Κρηνίδων δήλωσε πως αισθάνεται ντροπή, γιατί ο Δήμος Καβάλας θα δώσει ένα εκατομμύριο ευρώ, για να γίνει η μελέτη του καινούργιου κλειστού γυμναστηρίου στο Περιγιάλι.

-Μου φαίνεται άσχημο, καρντάσια, μία μητέρα να αισθάνεται ντροπή γιατί θα κατασκευαστεί ένα γυμναστήριο, όπου θα αθλούνται παιδιά, νέοι και ενήλικες άνθρωποι. Γιατί είναι ντροπή να κατασκευαστεί μία καινούργια αθλητική εγκατάσταση; Και γιατί παρενέβη η πρόεδρος του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του Γυμνασίου-Λυκείου Κρηνίδων, για ένα ζήτημα που αφορά την Καβάλα;

-Μήπως, γιατί το σχολείο δεν έχει κλειστό γυμναστήριο; Μήπως, γιατί θεωρεί πολλά τα χρήματα για την μελέτη του γυμναστηρίου που θα κατασκευαστεί στο Περιγιάλι; Υπήρχε συγκεκριμένη αιτία, για να εκφράσει την ντροπή της; Και μάλιστα κάνοντας δημόσια δήλωση;

-Αν θεωρεί προτεραιότητα, να αποκτήσει το Γυμνάσιο-Λύκειο Κρηνίδων κλειστό γυμναστήριο, για να γυμνάζονται οι μαθητές και οι μαθήτριες, μπορεί ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων να το ζητήσει, εγγράφως, από τον Δήμο Καβάλας. Το σίγουρο είναι, ότι το γυμναστήριο στο σχολείο των Κρηνίδων, θα κατασκευαστεί πιο γρήγορα από το γυμναστήριο στο Περιγιάλι Καβάλας.

-Αν θεωρεί πως τα χρήματα για την μελέτη του κλειστού γυμναστηρίου στο Περιγιάλι είναι πολλά, το κόστος είναι υψηλό γιατί το έργο είναι μεγάλο. Όσο μεγαλύτερο είναι ένα έργο υποδομής, τόσο περισσότερο κοστίζουν οι μελέτες.

-Κάποιο καρντάσι μου είπε ότι, οι γονείς και οι κηδεμόνες είναι ενοχλημένοι, γιατί ο Δήμος Καβάλας δεν έδωσε τα χρήματα για την ενεργειακή αναβάθμιση του σχολείου, ενώ βρήκε περισσότερα για την μελέτη του γυμναστηρίου στο Περιγιάλι. Δεν πρέπει να γίνεται αυτή η σύγκριση. Η ενεργειακή αναβάθμιση του σχολείου θα γίνει και πολύ πιο γρήγορα, μάλιστα, από το κλειστό γυμναστήριο στο Περιγιάλι.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ