• Θέλουμε, μία φορά, να γίνει συγκεκριμένη ανακοίνωση έπειτα από κάποια συνάντηση. Και όχι γενικόλογη ενημέρωση, όπως αυτή που περιέχει το δελτίο Τύπου της Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας (Π.Α.Ε.) Α.Ο. «Καβάλα» 1965, για την επίσκεψη που πραγματοποίησε αντιπροσωπεία στο Δημαρχείο, προκειμένου να συναντηθεί με τον δήμαρχο Καβάλας, Θόδωρο Μουριάδη.
  • Η συνάντηση διήρκησε μία ώρα και συζητήθηκαν πολλά θέματα, που αφορούν στο παρόν και στο μέλλον της ομάδας, τη βελτίωση των αθλητικών εγκαταστάσεων και την οικονομική στήριξη από τον Δήμο, αναφέρει το δελτίο Τύπου και προσθέτει ότι, η συνάντηση έγινε σε πολύ εγκάρσιο κλίμα και η συζήτηση ήταν εποικοδομητική.
  • Για να εξηγήσουμε τι εννοούμε περί συγκεκριμένης ανακοίνωσης, θα αναφέρουμε το εξής παράδειγμα. Περιμέναμε να μάθουμε ότι, η δημοτική Αρχή θα ενισχύσει οικονομικά την προσπάθεια της διοικούσας επιτροπής της Π.Α.Ε. με το τάδε χρηματικό ποσό για το έτος 2020, με το οποίο θα καλυφθεί μέρος της δαπάνης για τις μετακινήσεις της ομάδας στο πρωτάθλημα της Β΄ εθνικής κατηγορίας (Football League). Έτσι, θα γνωρίζουν οι φίλαθλοι τη δέσμευση του Δήμου Καβάλας κι αν αυτή δεν υλοποιηθεί, θα καταλογίσουν την ευθύνη. Οι ξεκάθαροι λογαριασμοί, κάνουν τους καλούς φίλους.
  • Κι αν ο Δήμος Καβάλας δεν μπορεί, ή δεν θέλει, να ενισχύσει οικονομικά την Π.Α.Ε., έχουν δικαίωμα οι φίλαθλοι να μάθουν με ποιο τρόπο η δημοτική Αρχή θα στηρίξει την ομάδα. Θα κάνει, μήπως, παρεμβάσεις για τη βελτίωση των αθλητικών εγκαταστάσεων που χρησιμοποιεί ο Α.Ο.Κ.; Και ποιες είναι αυτές;
  • Ποια άλλα θέματα συζητήθηκαν στη συνάντηση στο Δημαρχείο; Είναι ζητήματα τα οποία δεν πρέπει να δημοσιοποιηθούν; Σε ποια από αυτά, ο δήμαρχος δέχτηκε να συνδράμει και με ποιο τρόπο; Δεν περιμένουμε να γίνει αναλυτική αναφορά σ’ ένα δελτίο Τύπου, ωστόσο μπορούσαν να επιλεγούν δύο-τρία σημαντικά θέματα της «ατζέντας» των δύο πλευρών.
  • Ο δήμαρχος δήλωσε ότι, ο Δήμος θα σταματήσει να ενισχύει οικονομικά τους αθλητικούς και πολιτιστικούς συλλόγους. Η Π.Α.Ε. Α.Ο. «Καβάλα» 1965 θα αποτελέσει εξαίρεση; Κατά την άποψη μας, ο δήμαρχος και οι διοικούντες την Ποδοσφαιρική Ανώνυμη Εταιρεία Α.Ο. «Καβάλα» 1965, έπρεπε να δώσουν συνέντευξη Τύπου, μετά τη συνάντηση, για να κάνουν τις ευχάριστες ανακοινώσεις στα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης. Ο Θ. Μουριάδης προτίμησε να καλέσει τους εκπροσώπους των Μέσων Ενημέρωσης στο Δημαρχείο, για να μιλήσει σχετικά με το θέμα της διόρθωσης των τετραγωνικών μέτρων στους λογαριασμούς ηλεκτρικού ρεύματος των πολιτών και την απαλλαγή των ακινήτων που δεν ηλεκτροδοτούνται από τα δημοτικά τέλη! Ένα δελτίο Τύπου ήταν αρκετό, κατά την άποψη μας, για να ενημερωθούν οι δημότες του Δήμου Καβάλας.
  • Είναι ένα δείγμα, της αντιμετώπισης του κορυφαίου αθλητικού σωματείου της πόλης και του Νομού, από τον δήμαρχο και τη δημοτική Αρχή του Δήμου Καβάλας. Δεν ζητάμε από τον Θ. Μουριάδη να μιμηθεί τον δήμαρχο Βόλου, Αχιλλέα Μπέο, ο οποίος ίδρυσε τον Νέο Ποδοσφαιρικό Σύλλογο (Ν.Π.Σ.) Βόλου, τον οποίο οδήγησε στη Super League, αλλά μπορεί να παρακινήσει τους Καβαλιώτες να στηρίξουν την ομάδα ποδοσφαίρου της πόλης τους.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ