• Αδυνατώ να κατανοήσω, καρντάσια, τι θέλει να πετύχει ο Κώστας Κουνάκος, με τις επιθέσεις που κάνει στην προηγούμενη διοίκηση του Δήμου Καβάλας. «Οι δημότες αποφάσισαν. Θέλουν, επιτέλους, να σταματήσουν οι σπατάλες και να δούνε έργα ανάπτυξης», έγραψε στο διαδίκτυο, απαντώντας στην Αναστασία Ιωσηφίδου, που είχε ανύπαρκτο έργο και επί πέντε χρόνια έκανε ταξιδάκια, όπως αναφέρει ακόμα στο σχόλιο του.
  • Θέλω να σε ρωτήσω Κώστα, καρντάσι μου, τι εννοείς «βάζω πλάτη δίπλα στη νέα διοίκηση (του Δήμου);». Ο ρόλος των παρατάξεων της λεγόμενης «αντιπολίτευσης», στην οποία ανήκεις κι εσύ, δεν είναι να «βάζουν πλάτη» δίπλα στη διοίκηση του Δήμου, αλλά να ασκούν κριτική και έλεγχο στους διοικούντες. Μέσα από την κριτική και τον έλεγχο, θα βοηθήσουν τη διοίκηση να γίνει καλύτερη και να παράγει έργο.
  • Εσύ, με ποιο τρόπο «έβαλες πλάτη», για να κάνει έργο η διοίκηση του Στάθη Εριφυλλίδη; Κάνοντας επιθέσεις στον αείμνηστο Λευτέρη Αθανασιάδη και καλώντας τους συναδέλφους σου, στην παράταξη του Γιώργου Γκόλνα, να στηρίξουν τις επιλογές του Στάθη;
  • Επειδή απουσίασες πέντε χρόνια από το πολιτικό προσκήνιο, δεν σημαίνει πως οι παλιότεροι ξέχασαν τον τρόπο που άσκησες διοίκηση και αντιπολίτευση στον Δήμο Καβάλας. Και οι νεότεροι, γνωρίζουν ότι εντάχθηκες στον συνδυασμό του Makis, για να εξασφαλίσεις την επανεκλογή σου, διότι δεν κατάφερες να σχηματίσεις συνδυασμό και να είσαι υποψήφιος δήμαρχος!
  • Άφησε, λοιπόν, τις υποδείξεις προς τους δημοτικούς συμβούλους των άλλων παρατάξεων και αυτής που εξελέγης βεβαίως και πράξε αυτό που λέει η δική σου συνείδηση. Αν θέλεις να «βάλεις πλάτη δίπλα στη νέα διοίκηση», είσαι ελεύθερος να το πράξεις. Τους υπόλοιπους συναδέλφους σου, στο δημοτικό συμβούλιο, θα τους κρίνουν οι Καβαλιώτες και οι Καβαλιώτισσες, για τη στάση τους απέναντι στη δημοτική Αρχή.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ