Έγινε η περιβόητη συνάντηση του Σωματείου εργαζομένων στην ΒΦΛ, με τον Υπουργό Επικρατείας Αλέκο Φλαμπουράρη, αλλά υπάρχει πολύ μεγάλη επιφύλαξη από την πλευρά των εργαζομένων, αλλά και από την τοπική κοινωνία, ότι θα δώσει λύση στο πρόβλημα των απολυμένων. Από τις πληροφορίες που με φειδώ έδωσε στην δημοσιότητα ο Πρόεδρος των εργαζομένων, προφανώς θέλοντας να εξαντλήσει ακόμη και αυτήν την τελευταία ελπίδα επίλυσης του προβλήματος, μεταξύ άλλων ο Υπουργός είπε ότι το ζήτημα της αναζήτησης στρατηγικού επενδυτή το εξετάζει σοβαρά τον τελευταίο καιρό η κυβέρνηση.

Αυτό σημαίνει ότι πρόκειται για μια απλή σκέψη, που είναι πιθανόν να την εξετάσει η κυβέρνηση. Ακόμη κι αν αποφασίσει να την εξετάσει, όμως, δεν μπορούμε να καταλάβουμε με ποιο τρόπο θα μπορέσει να τον βάλει τον στρατηγικό επενδυτή, στο μετοχικό κεφάλαιο της βιομηχανίας, σε όποια από τις υπάρχουσες εταιρείες και πως άραγε να μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο, αν δεν υπάρχει η σύμφωνη γνώμη της ιδιοκτησίας της βιομηχανίας.

Φοβόμαστε ότι ο Αλέκος Φλαμπουράρης, θέλησε να δείξει ότι η κυβέρνηση ενδιαφέρεται να λύσει το πρόβλημα, αλλά δεν μας λέει γιατί δεν το έκανε μέχρι τώρα, αφού οι εργαζόμενοι-απολυμένοι συνεχίζουν να είναι στον δρόμο, χωρίς αποζημίωση, χωρίς εισόδημα και με μια μήνυση ο καθένας στην πλάτη του από την εταιρεία. Του έδωσε, λέγεται, του Προέδρου των Λιπασμάτων και ένα χρονοδιάγραμμα με τις ενέργειες που θα κάνει η κυβέρνηση στην κατεύθυνση επίλυσης του προβλήματος, το οποίο δεν μας γνωστοποιήθηκε. Θα περιμένουμε.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ