Νέα αναβολή της συζήτησης στο Συμβούλιο της Επικρατείας, για το ζήτημα της διέλευσης του αγωγού ΤΑΡ από τα Τενάγη των Φιλίππων, η όγδοη κατά σειρά, δόθηκε, προφανώς επειδή η κυβέρνηση ξέρει ότι θα χάσει την υπόθεση και προσπαθεί όσο μπορεί να πάει πίσω την υπόθεση, μήπως και καλμάρουν ταυτόχρονα και οι αγρότες. Τέτοιο ζήτημα, βέβαια δεν υπάρχει, δεδομένου ότι οι άνθρωποι είναι ετοιμοπόλεμοι, γιατί δεν πρόκειται να επιτρέψουν σε κανέναν να καταπατήσει τη γη τους.

Οι αγρότες, με βάρδιες παρακολουθούν τις εξελίξεις στα Τενάγη και φέρονται αποφασισμένοι να σταματήσουν οποιαδήποτε παράνομη κίνηση των συνεργείων της εταιρείας του ΤΑΡ. Η δε κυβέρνηση, γνωρίζει πολύ καλά, ότι με την υπόθεση αυτή θα υπάρξει άλλη μια ήττα, αφού η κοινή γνώμη είναι σίγουρη ότι κανένα Συμβούλιο Επικρατείας δεν θα μπορούσε να πάρει απόφαση να καταπατηθούν νόμιμα τα χωράφια των αγροτών στα Τενάγη, αν δεν συναινέσουν οι ιδιοκτήτες τους.

Να σημειωθεί, ότι απαλλοτρίωση δεν μπορεί να γίνει, δεδομένου ότι δεν πρόκειται για κρατικό έργο, ούτε πραγματοποιείται για την επίτευξη κάποιου στόχου για την επίλυση προβλημάτων, αλλά είναι ένας αγωγός άλλου κράτους, που απλώς θα μεταφέρει μέσα από τη χώρα μας, το φυσικό αέριο για να το πουλάει σε άλλα κράτη της Ευρώπης. Εμείς δεν θα έχουμε κανένα κέρδος και ως ιδιώτης η εταιρεία αυτή, δεν μπορεί να πάρει ούτε μέτρο γης αν δεν συμφωνήσουν οι αγρότες. Και δεν πρόκειται να συμφωνήσουν!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ