• «Από τη στιγμή που δεν αποδείχτηκε τίποτα, δεν μπορεί να χαρακτηριστεί το Βατοπέδι «σκάνδαλο». Καλώς τον κι ας άργησε! Ο «επτάστερος» αναθάρρησε από την ανακοίνωση της αθωωτικής απόφασης των κατηγορουμένων για την περίφημη υπόθεση «Βατοπεδίου» και έκανε δηλώσεις. Πολύ φασαρία, δηλαδή, για το τίποτα! Δεν είχαν δόλο οι κατηγορούμενοι, αποφάνθηκαν οι δικαστές και απάλλαξαν τους κατηγορούμενους από τις κατηγορίες που τους βάρυναν. Σύμφωνα με τη θρησκευτική ρήση: «Πήραν άφεση αμαρτιών»! Case closed.
  • Άλλο ένα σκάνδαλο μούφα δηλαδή, που απασχόλησε όλη την Ελλάδα επί μήνες και δικαστικά επί χρόνια. Αυτοί που «σήκωσαν τόση σκόνη», χωρίς λόγο τελικά, δεν πρέπει να ζητήσουν μία συγνώμη, τουλάχιστον, από τον ελληνικό λαό; Δεν είχαν, ούτε αυτοί, δόλο; Όλα μέλι γάλα και κανείς δεν τιμωρήθηκε!
  • Ο «επτάστερος» ήταν ο μόνος που στήριξε τον Θοδωρή τον Ρουσόπουλο εκείνο τον καιρό. «Κάποιοι πρέπει να ζητήσουν συγνώμη από τον Ρουσόπουλο, που δεν έχει εμπλοκή. Από τη στιγμή που ο Ρουσόπουλος παύτηκε, ή παραιτήθηκε από υπουργός, κανένας από τους εκατόν πενήντα βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας δεν πήγαινε να καθίσει δίπλα του, επειδή παρασύρθηκαν. Μόνο εγώ πήγαινα», δήλωσε. Γιατί, άραγε, απέφευγαν οι υπόλοιποι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας να καθίσουν δίπλα, ή κοντά, στον Θοδωρή; Παρασύρθηκαν και οι εκατόν πενήντα; Αδυνατώ να το πιστέψω καρντάσια αυτό.
  • Εκείνος που δεν παρασύρεται, ποτέ, είναι ο Makis, ο οποίος δεν «μάσησε» από την ανακοίνωση που έκανε ο Κουρουμπλής, για την παραχώρηση έντεκα στρεμμάτων του παραλιακού μετώπου στον Δήμο Καβάλας. Δεν έχει εμπιστοσύνη στον λόγο του υπουργού και θέλει την παραχώρηση εγγράφως, με υπογραφή, σφραγίδα και δημοσιευμένη στο Φύλλο Εφημερίδας της Κυβέρνησης (Φ.Ε.Κ.). Δεν καταλαβαίνω, όμως, γιατί καλεί την Δήμητρα να τον ενημερώσει πως θα αξιοποιήσει τις εκτάσεις αυτές, αφού αμφισβητεί την παραχώρησή τους; Makis, σύνελθε!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ