Τα «μεθεόρτια» της κατάκτησης του πρωταθλήματος στον 1ο όμιλο της Γ΄ εθνικής κατηγορίας ποδοσφαίρου συνεχίζονται για τον Αθλητικό Όμιλο «Καβάλα». Την Κυριακή 12 Μαΐου 2019 θα πραγματοποιηθεί η γιορτή για την απονομή του τροπαίου, η οποία θα έχει εκπλήξεις για τους θεατές. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει και παιχνίδι με την ομάδα του Α.Ο. Ξάνθης στις 7:30 το απόγευμα στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη».

Οι πρώτες εβδομάδες μετά την ολοκλήρωση των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων της περιόδου 2018-2019, επίσης, είναι το χρονικό διάστημα που γίνεται ο απολογισμός και ο σχεδιασμός για την ερχόμενη περίοδο. Ο σχεδιασμός, όπως τόνισε ο προπονητής, Παύλος Δερμιτζάκης, θα βασίζεται στην ίδια φιλοσοφία, είτε εφαρμοστεί η αναδιάρθρωση των εθνικών κατηγοριών στο ελληνικό ποδόσφαιρο, είτε όχι.

Σχολιάζοντας την πρωτοβουλία της πολιτικής ηγεσίας του αθλητισμού σημείωσε ότι: «Καταρχάς, θεωρώ ότι βρίσκεται στη σωστή κατεύθυνση. Όμως, για να υλοποιηθεί σωστά χρειάζεται χρόνος. Και χρειάζεται να ληφθούν υπόψη οι ανάγκες του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, που είναι το βασικό κύτταρο του ελληνικού ποδοσφαίρου. Δυστυχώς, η αναδιάρθρωση γίνεται από την κορυφή προς τα κάτω και για την εξυπηρέτηση των μεγάλων επαγγελματικών συλλόγων. Εμείς δεν θα αλλάξουμε τη φιλοσοφία μας λόγω της αναδιάρθρωσης. Η προϋπόθεση της συνεργασίας μου με τη διοικούσα επιτροπή, ήταν να δημιουργήσουμε ένα υγιές περιβάλλον στο οποίο θα αναπτυχθεί ο Οργανισμός. Τα πρώτα βήματα έγιναν την περίοδο που πέρασε. Λειτουργήσαμε, σε μεγάλο βαθμό, με επαγγελματισμό και βάλαμε στόχους ρεαλιστικούς και πραγματοποιήσιμους. Θέλαμε να πετύχουμε τους στόχους αυτούς με σωστές βάσεις. Έχουμε ένα μπάτζετ ελεγχόμενο, το οποίο εξασφαλίζει το μέλλον της ομάδας».

Ο Π. Δερμιτζάκης παρουσίασε τα αγωνιστικά επιτεύγματα της ομάδας στους εκπροσώπους των Μέσων Ενημέρωσης με αριθμούς και επικεντρώθηκε σε δύο σημεία. Στο ελκυστικό ποδόσφαιρο που έπαιξε σε όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος της Γ΄ εθνικής και στο γεγονός ότι το εξήντα τοις εκατό του «ρόστερ» ήταν ντόπιοι ποδοσφαιριστές. Η διατήρηση και η ενίσχυση του ποσοστού αυτού θα συνεχιστεί, με την προσθήκη κι άλλων παικτών από τα σωματεία του Νομού Καβάλας. Ο προπονητής του Α.Ο.Κ. ανέφερε ότι έχει σχηματίσει μία καλή εικόνα για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και για τους ταλαντούχους ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στα τοπικά σωματεία. «Όποιοι το επιθυμούν, μπορούν να ενταχθούν στον Α.Ο.Κ. από την ερχόμενη περίοδο», ανέφερε.

Τέλος, ευχαρίστησε τους συνεργάτες του, τα μέλη της διοικούσας επιτροπής, τους ποδοσφαιριστές, το προσωπικό του συλλόγου, τους φιλάθλους, τον Δήμο Καβάλας, τον επιχειρηματικό κόσμο του Νομού και ιδιαίτερα τον μεγάλο χορηγό, την εταιρεία ΕΛΛΑΓΡΟΛΙΠ, για την πολύτιμη συμβολή τους στην επιτυχία της ομάδας. Ανακοίνωσε, ακόμα, ότι την Τετάρτη 15 Μαΐου 2019, θα διεξαχθεί παιχνίδι φιλικού χαρακτήρα με τη Δόξα Δράμας, στις 5 το απόγευμα στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη».

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Εμείς σε ευχαριστούμε Παύλε. Είσαι ένας πολύ σοβαρός, μετρημένος άνθρωπος και αξίζεις παρα πολλά. Το πιο σημαντικό αγαπάς την πόλη σου. Θα σταθώ σε μια δήλωσή σου μετά την ήττα αποκλεισμό στο κύπελλο από τα Γιαννιτσά: Αν διαβάσουμε σωστά αυτή την ήττα, μόνο κερδισμένοι μπορούμε να βγούμε. Αυτό τα λέει όλα και μάλιστα πριν αρχίσει το πρωτάθλημα, ενώ ο ΑΟΚ έριχνε πενταρες και εξαρες στα φιλικά. Ερώτηση: Τελικά τι γίνεται με την εκκαθάριση; Τώρα η ομάδα πρέπει να γίνει ΠΑΕ, αλλά με τι ΑΦΜ; Αν ξέρεις κάτι Κώστα ενημέρωσε σε παρακαλώ. Επίσης, τώρα που θα γίνει ΠΑΕ η ονομασία να περιλαμβάνει το Α.Ο. δλδ ΠΑΕ Α.Ο.ΚΑΒΑΛΑ ή ΠΑΕ Α.Ο.ΚΑΒΑΛΑ 1965 και όχι σκέτο ΠΑΕ ΚΑΒΑΛΑ ή κάτι χαζά τύπου ΠΑΕ ΝΕΑ ΚΑΒΑΛΑ όπως παλιά. Γιατί όταν λέμε ΑΟΚ εννοούμε την Καβάλα και όχι την Κασσιοπη – Κέρκυρα που την φωνάζουν ΑΟΚ για να μην την πούνε Κασσιοπη οι Κερκυραίοι και το έχουν επιβάλλει παντού. Όταν λέμε ΑΟΚ εννοούμε μόνο την Καβάλα και καμιά άλλη ομάδα. Γι αυτο πρέπει οπωσδήποτε να υπάρχουν ονομασία της ΠΑΕ τα αρχικά Α.Ο.

    • Δεν θέλω να αναφέρω κάτι για το ζήτημα της εκκαθάρισης της παλιάς Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας (Π.Α.Ε.), για να μην είναι αναληθές και αβάσιμο. Ευελπιστώ ότι θα μιλήσουν τα μέλη της διοικούσας επιτροπής του τμήματος ποδοσφαίρου για το θέμα αυτό, όταν κρίνουν σκόπιμο να μιλήσουν. Προς το παρόν, υποθέτω ότι ασχολούνται με το “καυτό” ζήτημα της αναδιάρθρωσης των εθνικών κατηγοριών.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ