– Η Δήμητρα έκανε, περίπου, δύο ώρες για να διαβάσει τις «εκθέσεις πεπραγμένων», που της παρέδωσαν οι συνεργάτες της, στον απολογισμό της διετούς διοίκησης του Δήμου Καβάλας.
– Ο Λουντοβίκ χρειάστηκε ένα πρωινό (εκτός κι αν ξενύχτησε), για να «αναλύσει» τον απολογισμό των δεκάδων σελίδων και να στείλει στα Μέσα Ενημέρωσης το σχόλιο του.
– Ποιο σχόλιο, δηλαδή, μία πικρόχολη ανακοίνωση έβγαλε, μάλλον για τα «μάτια του κόσμου», η οποία έγραφε για διχτάκια καλαθιών, σάρωθρα και για το βάψιμο της εισόδου στο θέατρο «Αντιγόνη Βαλάκου».
– Αυτά σημείωσε, μόνο, από την «ανάλυση» που έκανε; Δεν του επεσήμαναν άλλα πράγματα οι συνεργάτες του, της «σκιώδους διοίκησης» που θα έπρεπε να έχει, όπως ο Κυριάκος, για να ελέγχει την κυβέρνηση του Αλέξη και του Πάνου;
– Πολύ οργανωμένα εργάζονται και συνεργάζονται στην μείζονα αντιπολίτευση τα καρντάσια της «Ανοιχτής Πόλης»!
– Και θέλουν, οι δημότες, να τους πάρουν στα σοβαρά. Ήμαρτον!
– Ενώ ο Makis έχει «επιτελείο συνεργατών» και μέσα στην εβδομάδα που διανύουμε, θα βγάλει αναλυτικότερο δελτίο Τύπου.
– Για τους υπόλοιπους, τον Βαγγέλη, τον Άρη, τον Χρήστο και τον Παρασκευά, δεν γνωρίζω.
– Αυτοί, μάλλον, θα προτιμήσουν να κάνουν την κριτική τους στην επόμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, στις 12 Δεκεμβρίου 2016, ώστε να έχουν χρόνο, για να «μελετήσουν» καλύτερα τον απολογισμό.
– Τέτοια αντανακλαστικά, πάντως, ο Λουντοβίκ, είναι, πραγματικά, εκπληκτικά. Διαβάζει και «βουλωμένο γράμμα». Για την ακρίβεια «βουλωμένο απολογισμό».
– Αμφιβάλλω αν η Δήμητρα είχε τον χρόνο, να διαβάσει όλο τον απολογισμό πριν από την ημέρα που τον παρουσίασε στο ξενοδοχείο «Γαλαξίας».
– Αλλά, θα μου πείτε… Τι είχε να «μελετήσει» ο Λουντοβίκ, όταν το 90% των έργων που ανέφερε η Δήμητρα, είναι της δικής του περιόδου; Είναι κι αυτό μία άποψη.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ