• Ο Λουντοβίκ έδωσε την πολιτική γραμμή στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης. «Καλύτερα να μπούμε και να κριθούμε για πράξεις και παραλείψεις, παρά να κριθούμε για αντιπολίτευση στα λόγια», φέρεται ότι είπε στα μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής Καβάλας του «Κινήματος Αλλαγής», όταν κλήθηκε να ενημερώσει, για την εντόνως φημολογούμενη συνεργασία με τον περιφερειάρχη, Χρήστο Μέτιο. Δηλαδή, με τον εκπρόσωπο της συντηρητικής παράταξης, όπως έλεγε προεκλογικά.
  • Έχει δικαίωμα να κάνει οποιαδήποτε πολιτική επιλογή, αλλά πριν τις εκλογές πήγε στην Αθήνα, για να ζητήσει το «χρίσμα» από τη Φώφη. Επομένως, οφείλει να λάβει υπόψη, γιατί όχι να σεβαστεί, την άποψη του πολιτικού φορέα που τον στήριξε στις (περιφερειακές) εκλογές. Εάν καταφέρουν να συμφωνήσουν η κεντρική διοίκηση με τα περιφερειακά όργανα, τα οποία όπως αντιλαμβάνομαι, δεν ήταν ενημερωμένα για την επιλογή του «εκλεκτού» υποψήφιου περιφερειάρχη.
  • Κι ενώ σε επίπεδο Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης υπάρχει εκκρεμότητα στις συνεργασίες, ο Σάββας Μιχαηλίδης, νέος δήμαρχος Νέστου, δήλωσε αποφασισμένος να επαναφέρει τον Δήμο, έπειτα από μία πενταετία, στην κανονικότητα! «Θα βάλουμε τα πράγματα ξανά σε μία φάση ανεκτικότητας και κατόπιν, θα προσπαθήσουμε να είμαστε μπροστά από τις εξελίξεις και όχι να κινούμαστε ασθμαίνοντας πίσω από αυτές», είπε.
  • Είναι αλήθεια, ότι οι συμπολίτες στον Δήμο Νέστου, δεν είχαν άλλες επιλογές για να εκλέξουν δήμαρχο. Ήταν ο Βαγγέλης Τσομπανόπουλος, ο απερχόμενος, ο Σάββας Μιχαηλίδης, ο πρώην και η υποψήφια του Κ.Κ.Ε., αφού ο συνδυασμός «Δύναμη Πολιτών» δεν συμμετείχε στις δημοτικές εκλογές.
  • Εάν δεν αναδειχτεί νέο πρόσωπο, καρντάσια, δεν αποκλείεται στις εκλογές του 2023, να επανεκλεγεί ο Βαγγέλης! Και έτσι, τη δημαρχία να «μοιράζονται» δύο, μόνο, υποψήφιοι. Να κάτι που δεν άλλαξε με τον «Κλεισθένη» στον Δήμο Νέστου.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ