Η δημοτική βιβλιοθήκη Καβάλας και οι εκδόσεις «iWrite» παρουσιάζουν το βιβλίο του Χαράλαμπου Βοΐδη με τίτλο: «Νικ δε Γκρηκ». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 26 Απριλίου 2017 και ώρα 19:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων της δημοτικής βιβλιοθήκης. Για το βιβλίο θα μιλήσει ο αρχιτέκτονας, Δημήτρης Κουϊκόγλου, ενώ αποσπάσματα θα διαβάσει η Κορίνα Γκουλούση, μέλος της θεατρικής ομάδας «Χ-Οδός».

Ο Χαράλαμπος Βοΐδης γεννήθηκε στην Καβάλα το 1966, όπου ζει και εργάζεται. Από μικρό παιδί τον συνάρπαζε ο κόσμος του τζόγου, καθώς και η διαφορετική προσέγγιση προς τη ζωή των ιδιαίτερων ανθρώπων. Στην αναζήτηση αυτή, μαγεύτηκε από την χαρισματική προσωπικότητα του Νικόλαου Ανδρέα Δάνδολου. Το βιβλίο είναι καρπός μιας πολύχρονης έρευνας. Είναι η πρώτη βιογραφία για τον διάσημο «Νικ δε Γκρηκ» στην Ελλάδα και η πληρέστερη παγκοσμίως.

Το βιβλίο είναι η βιογραφία του Νικόλαου Ανδρέα Δάνδολου, ο οποίος ήταν ο μεγαλύτερος και πιο διάσημος τζογαδόρος της εποχής του στην Αμερική. Γεννήθηκε στην Κρήτη και μεγάλωσε στη Σμύρνη, όπου και σπούδασε στα καλύτερα σχολεία. Πριν τα είκοσι του εγκαταστάθηκε μόνιμα στις Η.Π.Α. Εξαιτίας της χαρισματικής του προσωπικότητας οδηγήθηκε σε ένα εκρηκτικό και μοναδικό τρόπο ζωής, στον οποίο η αγάπη του για τον τζόγο, τη φιλοσοφία και το ωραίο φύλλο, εκφράζονται με ασυνήθιστο τρόπο.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ