• «Είναι πλέον γεγονός, ότι ο δημοτικός σύμβουλος Καβάλας, κος Θόδωρος Μουριάδης, ξεκίνησε την προεκλογική του εκστρατεία. Ο συνδυασμός του πρώην δημάρχου, κου Σιμιτσή, ουσιαστικά «έκλεισε τον κύκλο του» και ο κος Μουριάδης, πλέον, απελευθερωμένος προχωρά», έγραψε, καρντάσι, σε τοπική εφημερίδα και πρόσθεσε στο ίδιο σχόλιο ότι: «… ο κος Μουριάδης, απελευθερωμένος, μπορεί σιγά-σιγά να φτιάξει ένα νέο συνδυασμό».
  • Τι έγινε καρντάσια; Έχασα «επεισόδιο» στο «σίριαλ» της διαδοχής του Λουντοβίκ; Δεν θα γίνει η διαδικασία ανάδειξης νέου αρχηγού στον συνδυασμό; Λύθηκε το «τεχνικό ζήτημα»; Και πως; Με την ίδρυση νέου συνδυασμού από τον Θόδωρο Μουριάδη;
  • Το καρντάσι που έγραψε το σχόλιο, αναφέρει, ακόμα, ότι ο νέος συνδυασμός θα έχει λίγα πρόσωπα από τον συνδυασμό του Λουντοβίκ. Να υποθέσω ότι, η πλειοψηφία των υποψηφίων με τον συνδυασμό του Λουντοβίκ, δεν ήθελε για επικεφαλής τον Θόδωρο, ή δεν ενέκρινε την προβολή του ως επικρατέστερου διαδόχου.
  • Έτσι, προκειμένου να αποφευχθεί η διάσπαση, αποφάσισαν να «χωρίσουν οι δρόμοι τους» και ο Θόδωρος «απελευθερωμένος», να «κυνηγήσει» το όνειρο του να γίνει δήμαρχος Καβάλας!
  • Η χρήση της λέξης «απελευθερωμένος», καρντάσια, δεν είναι τυχαία. Πιστέψτε με. Ο Θόδωρος θα κάνει ελεύθερα την επιλογή των προσώπων που θα στελεχώσουν τον συνδυασμό του και δεν αποκλείεται να δούμε και εκπλήξεις! Είμαι βέβαιος ότι η «ζύμωση» βρίσκεται σε εξέλιξη και αντί να ανακοινωθεί η έναρξη της εσωτερικής διαδικασίας στον συνδυασμό του Λουντοβίκ, θα έχουμε ανακοίνωση για την ίδρυση του νέου συνδυασμού του Θόδωρου (εντός του 2018).
  • Η εκτίμηση μου είναι, ότι ο νέος συνδυασμός θα φέρει αλλαγές (προσώπων) και στους άλλους συνδυασμούς.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ