Οι ομάδες της “Γαίας” και του Γυμναστικού Συλλόγου Δράμας αποδείχτηκαν ανώτερες των αντίστοιχων του Α.Ο. “Καβάλα” και του Α.Ο. Αμυγδαλεώνα και προκρίθηκαν στον τελικό αγώνα (σ.σ. για τις θέσεις 1-2) του περιφερειακού πρωταθλήματος πετοσφαίρισης νεανίδων, που θα διεξαχθεί την Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2020, στις 7 το απόγευμα, στο κλειστό γήπεδο “Δημήτριος Κραχτίδης”.

Στους ημιτελικούς αγώνες, που έγιναν το Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2020, ο Γ.Σ. Δράμας νίκησε 3-1 σετ τον Α.Ο. Αμυγδαλεώνα και η “Γαία” Δράμας με 3-0 σετ τον Α.Ο. “Καβάλα”. Στις ηλικίες αυτές, παίζει μεγάλο ρόλο στη δυναμικότητα των ομάδων η λεγόμενη “φουρνιά”. Η “Γαία” Δράμας, που είναι το “φαβορί” για την κατάκτηση του τίτλου της πρωταθλήτριας, έχει τον ίδιο “κορμό” παικτριών και προπονητή για αρκετά έτη, δημιουργώντας ένα “δεμένο” αγωνιστικό σύνολο.

Ο Α.Ο.Κ. και ο Α.Ο. Αμυγδαλεώνα έχουν μικρότερες σε ηλικία παίκτριες στην πλειοψηφία και νέους προπονητές (σ.σ. Δημήτρη Μπαλασά, Τσέντομιρ Ίλιτς), που δουλεύουν για να φτάσουν στο ίδιο επίπεδο, ή και ψηλότερα, τα επόμενα έτη. Οι δύο σύλλογοι της Καβάλας θα διεκδικήσουν την 3η θέση στην τελική κατάταξη, στο παιχνίδι που θα αρχίσει στις 5 το απόγευμα της Κυριακής 12 Ιανουαρίου 2020.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ