Ο Α.Ο.Κ. «αποχαιρέτησε» τον Μάκη Μπλέκο

0

Η Ποδοσφαιρική Ανώνυμη Εταιρεία (Π.Α.Ε.) Αθλητικός Όμιλος «Καβάλα» 1965 εκφράζει τα συλλυπητήρια στην οικογένεια του Σεραφείμ (Μάκη) Μπλέκου (φωτογραφία), που απεβίωσε σε ηλικία 80 ετών, λόγω επιπλοκών που είχε με την καρδιά του. Ο Μάκης Μπλέκος, αναφέρει η ανακοίνωση, γεννήθηκε στις 12 Δεκεμβρίου 1941 στην Αλεξανδρούπολη και άρχισε την ποδοσφαιρική του καριέρα το 1955 στην Δόξα Αλεξανδρούπολης. Την περίοδο 1956-1960 δόθηκε με υποσχετική στον Κάδμο Θηβών, ομάδα της Β΄ εθνικής κατηγορίας, για να επιστρέψει στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης την περίοδο 1961-1962, πριν ενταχθεί στον Άρη Θεσσαλονίκης όπου αγωνίστηκε για μία περίοδο. Επιστρέφοντας στην γενέτειρα πόλη το 1965, ο τότε προπονητής των Φιλίππων Καβάλας, Γιάννης Βόσκας, ζήτησε να ενταχθεί στον σύλλογο. Τότε ιδρύθηκε ο Αθλητικός Όμιλος «Καβάλα» και έτσι ο Μάκης Μπλέκος υπέγραψε στο νεοϊδρυθέν σωματείο.

Από το 1965 έως και το 1971, δεν έχασε κανένα παιχνίδι, ενώ διετέλεσε αρχηγός της ομάδας παίζοντας από σέντερ φορ, δεξί χαφ, αριστερό χαφ, δεξί και αριστερό μπακ, μέχρι και σέντερ μπακ, αποτελώντας, μαζί με τους: Παύλο Κούντουρα, Ανέστη Καραμπετάκη, Βασίλη Τσεντεμεΐδη, τους ακρογωνιαίους λίθους της απροσπέλαστης ομάδας του Α.Ο.Κ. Η οικογένεια της Π.Α.Ε. Α.Ο. «Καβάλα» 1965 εκφράζει την θλίψη για την απώλεια ενός ανθρώπου, που τίμησε και με το παραπάνω την φανέλα του συλλόγου και εύχεται καλή δύναμη στους οικείους του.

Επίσης, η Π.Α.Ε. Α.Ο. «Καβάλα» 1965 προσκαλεί τους μαθητές, τις μαθήτριες και τους νεαρούς αθλητές και αθλήτριες των Ακαδημιών της πόλης, να παρακολουθήσουν δωρεάν το παιχνίδι του Α.Ο.Κ. με την β΄ ομάδα του Π.Α.Ο.Κ., για την 27η αγωνιστική ημέρα του πρωταθλήματος της Super League 2. Οι μαθητές/μαθήτριες και οι αθλητές/αθλήτριες έως 18 ετών, μπορούν να προμηθευτούν μία πρόσκληση από το γκισέ του σταδίου «Ανθή Καραγιάννη», επιδεικνύοντας την αστυνομική ταυτότητα, ή το μαθητικό πάσο. Για παιδιά έως 12 ετών, δεν χρειάζεται κάποιο έγγραφο, αλλά η συνοδεία από γονέα, ή κηδεμόνα είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ