Τα δύο τέρματα που σημειώθηκαν στο α΄ ημίχρονο, διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα (1-1) στο παιχνίδι μεταξύ των ομάδων του Αθλητικού Ομίλου «Καβάλα» 1965 και της β΄ ομάδας του Π.Α.Ο.Κ., που διεξήχθη το απόγευμα της Τετάρτης 30 Μαρτίου 2022 στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη», στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής ημέρας του πρωταθλήματος της Super League 2.

Ο Α.Ο.Κ. προηγήθηκε στο 12ο λεπτό με ιδανικό «τελείωμα» από τον Caiuby Francisco da Silva σε «τετ α τετ» απέναντι στον τερματοφύλακα της β΄ ομάδας του Π.Α.Ο.Κ. Η φιλοξενούμενη ομάδα είχε δοκάρι (σ.σ. αριστερό κάθετο) στο 39ο λεπτό, έπειτα από μία σέντρα από την αριστερή πλευρά και την περίεργη τροχιά που διέγραψε η μπάλα. Και στο 43ο λεπτό κέρδισε πέναλτι, το οποίο καταλόγισε, ορθώς, ο διαιτητής, όταν στην σέντρα που επιχείρησε επιτιθέμενος ποδοσφαιριστής, η μπάλα χτύπησε στο «εκτεθειμένο» χέρι του αρχηγού του Α.Ο.Κ., Γιάννη Καζαντζίδη. Η παράβαση, δυστυχώς, σημειώθηκε εντός της μεγάλης περιοχής και έτσι «τιμωρήθηκε» με την «εσχάτη των ποινών». Το πέναλτι εκτέλεσε, με άψογο τρόπο (φωτογραφία), ο νεαρός επιθετικός ποδοσφαιριστής της φιλοξενούμενης ομάδας, Γιώργος Κούτσιας, ισοφαρίζοντας 1-1. Στην συνέχεια, πανηγύρισε επιδεικτικά μπροστά στην βόρεια κερκίδα του σταδίου με φιλάθλους του Α.Ο.Κ. και προκάλεσε την έντονη αποδοκιμασία τους, ενώ δέχτηκε την κίτρινη κάρτα από τον διαιτητή.

Στο 5ο λεπτό του β΄ ημιχρόνου, ο Βραζιλιάνος Caiuby «έκοψε» έξυπνα την μπάλα στον επερχόμενο Patrick Ebert, αλλά το πλασέ του Γερμανού επιθετικού μέσου αποκρούστηκε από την αριστερή κάθετη δοκό! Στο πρώτο 20λεπτο του β΄ ημιχρόνου, η φιλοξενούμενη ομάδα είχε την κατοχή της μπάλας και προσπάθησε να δημιουργήσει ευκαιρίες για το δεύτερο τέρμα. Ο Α.Ο.Κ. «συνήλθε» και ισορρόπησε τον αγώνα, που έγινε, πλέον, πολύ ανοικτός σε κάθε αποτέλεσμα. Φαινόταν πιθανό να σκοράρουν και οι δύο ομάδες και να προηγηθεί, είτε η μία, είτε η άλλη, στο σκορ. Στο 30ο λεπτό, δηλαδή στο 75ο λεπτό του παιχνιδιού, ο Caiuby επιχείρησε γυριστό σουτ από κοντινή απόσταση από την εστία, η μπάλα χτύπησε στην κάτω επιφάνεια της οριζόντιας δοκού και στην συνέχεια στο έδαφος, αλλά δεν πέρασε την τελική γραμμή, για να χαθεί η μεγαλύτερη ευκαιρία για τον Α.Ο.Κ.! Η β΄ ομάδα του Π.Α.Ο.Κ. απείλησε με αντεπιθέσεις, αλλά οι ποδοσφαιριστές της είχαν άσχημες τελικές προσπάθειες και έτσι παρέμεινε η ισοπαλία έως το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.

Το μόνο «όπλο» που έχει ο Α.Ο.Κ., είναι η πίστη στον στόχο. Αν χαθεί η πίστη, είναι ανώφελο να συνεχιστεί η προσπάθεια για την παραμονή στην κατηγορία. Οι φίλαθλοι πιστεύουν στον στόχο και ήταν αρκετοί, πάλι, στις κερκίδες του σταδίου «Ανθή Καραγιάννη». Οι ποδοσφαιριστές πρέπει να διεκδικήσουν την νίκη στο ερχόμενο παιχνίδι, την Κυριακή 3 Απριλίου 2022, εκτός έδρας με τον Α.Ο. Τρικάλων και σε κάθε παιχνίδι έως ότου κριθεί μαθηματικά ο στόχος.

Ο Γιώργος Αγγελίδης, που ήταν τεχνικός υπεύθυνος και στο προηγούμενο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου, χρησιμοποίησε τους ποδοσφαιριστές: Κυρίτση, Καζαντζίδη, Στίκα, Πανουργιά, Θωμαΐδη, Καραγιάννη, Σαμπανίδη, Ebert, Spacic, Stamenkovic, Caiuby Francisco da Silva (Μπελεβώνη, Γροσδάνη).

Συνοπτικά τα αποτελέσματα της 27ης αγωνιστικής ημέρας του πρωταθλήματος στον βόρειο όμιλο είναι τα εξής: Καβάλα-Π.Α.Ο.Κ. Β 1-1, Αλμωπός Αριδαίας-Ολυμπιακός Βόλου 0-0, Θεσπρωτός-Τρίκαλα 2-0, Ξάνθη-Λάρισα 2-0, Πιερικός-Απόλλων Λάρισας 3-2, Αναγέννηση Καρδίτσας-Ολυμπιακός Πειραιώς Β (αναβλήθηκε), Απόλλων Πόντου-Πανσερραϊκός 1-0, Βέροια-Ηρακλής/Τρίγλια 3-1, ρεπό Νίκη Βόλου.

Η βαθμολογία διαμορφώθηκε ως εξής: Βέροια 64, Λάρισα 53, Αναγέννηση Καρδίτσας 44, Ξάνθη 43, Νίκη Βόλου 41, Π.Α.Ο.Κ. Β 35, Τρίγλια/Ηρακλής 34, Αλμωπός Αριδαίας 32, Ολυμπιακός Πειραιώς Β 29, Απόλλων Πόντου 29, Θεσπρωτός 29, Απόλλων Λάρισας 26, Πιερικός 26, Πανσερραϊκός 21, Τρίκαλα 21, Ολυμπιακός Βόλου 21, Καβάλα 20.

Την 28η αγωνιστική ημέρα θα διεξαχθούν τα παιχνίδια: Τρίκαλα-Καβάλα, Τρίγλια/Ηρακλής-Απόλλων Πόντου, Πανσερραϊκός-Αναγέννηση Καρδίτσας, Ολυμπιακός Πειραιώς Β-Πιερικός, Απόλλων Λάρισας-Ξάνθη, Λάρισα-Θεσπρωτός, Π.Α.Ο.Κ. Β-Αλμωπός Αριδαίας, Ολυμπιακός Βόλου-Νίκη Βόλου, ρεπό: Βέροια.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Οταν η ατυχία εγκαταλείψει τον ΑΟΚ, τότε θα σωθεί. Κατά την διάρκεια των αγώνων η ομάδα όσο ήταν στο 1-0 κ ταυτόχρονα έχανε με το ίδιο σκορ ο Πιερικός ήμασταν στο -1 από αυτόν. Ενώ ο Πιερικός νικούσε στο 92′ κ εμείς σπαγαμε τα δοκάρια μείναμε τελικά πάλι τελευταίοι κ -6 από τη σωτηρία κ να σκεφτείς ότι άμα νικουσαμε σήμερα θα είχαμε βάλει τρεις ομάδες από κάτω. Όσο ζούμε ελπίζουμε, έχουμε κ ματς λιγότερο. Πάντως όλες οι υποτιθεμενες αδιάφορες ομάδες με μας μόνο αδιάφορες δεν εμφανίζονται. Πάμε για το διπλό στα Τρίκαλα κ όπως είπε ο Αγγελίδης δεν κοιτάμε βαθμολογία Πάντως ωραίο fair play τους μαθαίνετε εκεί στον ΠΑΟΚ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ