Η Νέα Δημοκρατία ανακοίνωσε τους υποψήφιους και τις υποψήφιες στα βουλευτικά ψηφοδέλτια του κόμματος στις προσεχείς εθνικές εκλογές, που θα διεξαχθούν την Κυριακή 21 Μαΐου 2023. Στο ψηφοδέλτιο του Νομού Καβάλας θα συμμετέχουν οι τρεις εν ενεργεία βουλευτές: Νίκος Παναγιωτόπουλος, Ιωάννης Πασχαλίδης, Μακάριος Λαζαρίδης και τρεις γυναίκες: η δικηγόρος Ειρήνη Βρανά, η καθηγήτρια τριτοβάθμιας εκπαίδευσης Αγγελική Δεληκάρη και η δικηγόρος Μαρία Χατζηκωνσταντίνου (στην φωτογραφία με τον Κυριάκο Μητσοτάκη).

Η τελευταία έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Με την επίσημη ανακοίνωση των υποψήφιων βουλευτών Νομού Καβάλας, έχω την τιμή να είμαι εκ νέου υποψήφια, για να συνεχίσω τον αγώνα που άρχισα το 2019. Αγώνα για δικαιοσύνη, κοινωνική πρόνοια, στήριξη του πολίτη, οικονομική ανάπτυξη του τόπου μας, δημιουργία επενδύσεων, μείωση της γραφειοκρατίας και δημιουργία νέων θέσεων εργασίας. Ο Νομός Καβάλας, είναι και πρέπει να αναδειχθεί ως ο οικονομικός, ενεργειακός, επενδυτικός, πολιτιστικός και τουριστικός κόμβος της επόμενης κυβέρνησης. Είναι καθήκον και υποχρέωσή μου, κοιτώντας με ειλικρίνεια στα μάτια, όπως κάνω πάντα, τους συμπολίτες μου από την Καβάλα, την Θάσο, τον Νέστο και το Παγγαίο, να διεκδικήσω με αξιώσεις ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά μας. Θερμά συγχαρητήρια στις συνυποψήφιές μου, κυρίες Ειρήνη Βρανά και Αγγελική Δεληκάρη και στους εν ενεργεία βουλευτές μας. Ανανεώνουμε. Τολμάμε. Κερδίζουμε».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.